שאלה דחופה!!!!

~מעיין~

New member
שאלה דחופה!!!!

לכל המבינים באסטרולוגיה אני צריכה את עזרתכם בדחיפות האפשרית אני יספר את הסיפר שלי אז ככה... אני מאוהבת במישהו במזל תאומים והתאריך לידה שלו זה 17.6.1985 ואני מזל אריה תאריך לידה 5.8.1986 אז יספר קצת רקע... הילד הזה היה יזיז שלי (קשר בלי מחוייבות) ובמשך הזמן התאהבתי בו וכשדיברתי איתו על זה הבנתי שהרגש הזה לא הדדי רציתי לדעת מה יהיה ההמשך שלנו מתחננת שתענו לי בדחיפות

ni

New member
כמה דברים

אריה ותאומים הם זוג מאוד מוצלח...-באסטרולוגיה עם אתם ידידים טובים כל כך אז לא כדאי כל כך לומר לו את מה שאת חשה כלפיו- דוסון קריק עם את רוצה שגם הוא ירגיש כמוך אז אל תדברי איתו על הרגשות של ותפעילי את הקסם שלך שיראה שאת ילדה מאושרת ושמחה וכל הדרכים להקסים את הבנים ואט אט הוא גם ירגיש משהו כלפיך... עם לא, אז הוא לא שווה את המאמץ, עם בשבילו איתך זה רק מיזמוזים.- ממני מקווה שעזרתי במשהו...

~מעיין~

New member
תודה...

אתה ממש צודק... רק חבל שאת הטעות שלי כבר עשיתי לפני שכתבתי לפורום.. כבר אמרתי לו מה אני מרגישה והמערכת שלנו קצת הדרדרה בזמן האחרון ואני מה זה שבורה אני עכשיו בתהליכים של לשכוח ממנו בתקווה שזה יצליח בכל אופן תודה על התגובה אני יקח את כטיפ לפעם הבאה

למעלה