שאלה דחופה

hagit11

New member
שאלה דחופה

לפני שבוע עברתי הפריה. סבלתי מהיפרסטימולציה והרופא אמר לי שאם אכנס להריון המצב רק יחמיר. 4 ימים לאחר ההפריה עדיין סבלתי מנפיחות בבטן וכאבים והפלא ופלא אתמול הכל עבר, הנפיחות ירדה ואין כאבים. אבל... אם הרופא אמר שהריון רק יחמיר את המצב הרי עצם העובדה שהסימפוטמים עברו מעיד על כך שההריון לא נקלט? אנא אם משהי עברה מקרה דומה אשמח מאוד מאוד לשמוע על כך.

מרב.

New member
שאלת השאלות...

גם אני הייתי בסרט הזה. על פי הרופאים, יכול להיות מצב של היפר, שלמרות שנקלטת להריון הכאבים פוחתים, אבל ההגיון העקום ולמוד הנסיונות הכושלים שלנו מחפש את הכאבים כדי להיאחז בהם בדרך להריון. אין מה לעשות, תצטרכי להמתין עוד שבוע- ולקוות לטוב. מרב

יעל@

New member
חגית

גם לי בפעם האחרונה היתה תגובת יתר של השחלות, עם כאבים נוראים ובקושי יכולתי לקום. ואכן כעבור 4 ימים הכאבים פסקו ולא היה גם הריון. יש מקרים שיש כאבים ויש מקרים שאין, ולצערנו אי אפשר לנבא את התשובה. גם אני מחפשת סימנים לדעת אם זה כן או אם זה לא - לצערנו רק בדיקת הריון, ביום ה- 12 אחרי ההחזרה. מקווה כי הפעם זה יגמר בהריון ומחזיקה לך אצבעות. יעל

ligo

New member
הי חגית

גם אני התחבטתי בדילמה הזו. התפתחה אצלי היפרסטימולציה מיד אחרי קבלת כוריגון. לאחר שבוע וחצי הכאבים קצת נחלשו ואני פחדתי שאיבוד המכאובים כמוהו כאיבוד הסיכוי להריון, אבל אח"כ הכאבים חזרו ושבועיים וחצי כבר אני עם בטן נפוחה וכאבים, ובסוף מסתבר גם שאני בהריון... השיפור במצב נובע מהיעלמות הבטא שיש לך בדם בגלל הכוריגון, ואח"כ כשהבטא מתחילה לעלות בגלל הריון הכאבים חוזרים ואף מחמירים. מקווה שעם או בלי כאבים בעוד 8 ימים תגלי שפחדת לשווא...

למעלה