שאלה דחופה

מצב
הנושא נעול.

shmoli11

New member
שאלה דחופה

שאלה דחופה
השבוע ילדים נמצאים בבית של סבתא עם אבא שלהם עפי החלטת בית משפט, היום מצלצלת אלי ביתי בוכה ומספרת שאחיו מרביץ לה, צווט אותה בטוסיק ולא נותן לה לצאת מתחת המיטה. מה עלי לעשות? ובן זוגי דיבר איתי היום ואמר שזה שקר , והוא סתם איים עליה בצחוק, כי היא רבה עם אחותה, 2 והודיע לי שהוא לקח מערכת סטריאו מהבית , יש לו גם מפתחות של הבית. 3.בימים אלו אני מחפסת עו"ד שתייצג אותי, שאלי היא איך לבחור עו"ד שהתיק שלי לא פשוט יש משכנתא על הבית שכבר 9 חודשים לא משולמת, חובות בבנק, שקים שחזרו וכו'. אודה לפורום על העזרה, תודה

תשובה

שאלה דחופה
השבוע ילדים נמצאים בבית של סבתא עם אבא שלהם עפי החלטת בית משפט, היום מצלצלת אלי ביתי בוכה ומספרת שאחיו מרביץ לה, צווט אותה בטוסיק ולא נותן לה לצאת מתחת המיטה. מה עלי לעשות? ובן זוגי דיבר איתי היום ואמר שזה שקר , והוא סתם איים עליה בצחוק, כי היא רבה עם אחותה, 2 והודיע לי שהוא לקח מערכת סטריאו מהבית , יש לו גם מפתחות של הבית. 3.בימים אלו אני מחפסת עו"ד שתייצג אותי, שאלי היא איך לבחור עו"ד שהתיק שלי לא פשוט יש משכנתא על הבית שכבר 9 חודשים לא משולמת, חובות בבנק, שקים שחזרו וכו'. אודה לפורום על העזרה, תודה
תשובה
למה דווקא עורכת דין? למה את מפלה בין המינים?

תשובה

שאלה דחופה
תשובה
1. אם את חשה שהילדה בסכנה או שהיא עוברת התעללות, עליך לפנות בבקשה דדחופה לבית המשפט ולערב מיידית פקידת סעד. מצד שני, קחי בחשבון שיתכן שהילדה מנצלת את תקופת הפרוד והופכת כל צחוק ל"טרגדיה", ומומלץ לבדוק זאת היטב. 2. לגבי השאלה איך לבחור עו"ד : באופן כללי צריך לבדוק שמדובר באדם מקצועי, שיש לך כימה עימו ושאת יכולה להרשות לעצמך לשלם את שכר הטרחה שהוא דורש. בהצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה