שאלה דחופה!

meliad

New member
שאלה דחופה!

אני צריך תשובה דחוף! זה עניין של חיים ומוות (טוב לא בדיוק אבל תענו בכל זאת)! מה כדאי לי יותר: פלייסטיישן 2 שאפשר לקנות פה (מצאתי במחיר של 1800 שקל) או לחכות עוד חודש ולהזמין את ה X-BOX אנא תענו לי אני נואש

LordNor

New member
כמה דברים. תבדוק כמה עולה X-box

כשהוא יגיע... תבדוק את הביצועים שלו ותשווה... אם הוא שווה יותר קנה אותו... אבל המשחקים של X-Box יהיו הרבה יותר יקרים תאמין לי.. לדעתי כדאי לך לקנות פלייסטיישן 2 בגלל שסוני צברה ניסיון בתחום משחקי הטלויזיה במשך השנים ואילו מיקרוסופט אין ממש ניסיון בזה... אז תשקול את זה...

Deadpool

New member
חולק על דעתך..

מבחינת חומרה ה-XBOX יותר מתקדם , מיקרוסופט עצמה לא מפתחת את כותרי המשחק אלא משאירה את הפיתוח בידי חברות אחרות כ-150 בערך למיקרוסופט יש כוח שיווק יותר גדול מסוני , וזה בעצם מה שיקבע את השליטה על שוק ה-VIDEOGAMES

oren*

New member
הבעיה העיקרית כרגע היא כמות הכותרים

שיש לסוני בשוק לעומת מייקרוסופט. לסוני יש ניסיון של מספר שנים בשוק משחקי הטלוויזיה, מאות כותרים לפלייסטיישן 1 ו-2, מערך שיווק אדיר וקהל גדול של לקוחות מרוצים. אני בטוח שמייקרוסופט יכולה לנצח אותה במגרש הזה, השאלה מה הלקוחות יגידו. אילו משחקים מייקרוסופט יכולה להציע, אילו שירותים מתקדמים, מחיר הקונסולה, ועוד... גם לסוני דרך אגב יש מערך פיתוח אדיר עם חברות מסביב לעולם, לא את כל המשחקים היא מפתחת לבד.

למעלה