שאלה דחופה!!!!!!!!!!!!!!!!!

roibe

New member
שאלה דחופה!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני בעליו של טרקר אופרואד חדש ואני רוצה לרכב קצת בשבילי הצפון בשבתות האם זה יגרום נזק פטאלי לקטנוע או בלאי סביר? באיזה שמן מומלץ להשתמש? (האם כדאי להשקיע לקראת החורף במעיל עם מיגונים 1000 ש"ח בערך) אני עושה בערך 20 ק"מ ביום. צריך תשובות דחוףףףףףףףףףףףףףףףף.

GPZiv

New member
הלו איש

תרגע. מה כל כך דחוף? אם אתה מעוניין לרכב בשבת, היום ערב יום ראשון, יש לך זמן ותן לאנשים להתעורר מחר בבוקר ולענות לך. מה הקטע?

tooli

New member
חובה מעיל, בלי קשר למרחק נסיעה

רוכבים מוגנים או לא רוכבים בכלל

אלדד א

New member
לגבי שאלתך הראשונה, אני לא יודע

אבל מחר בטח תקבל צרור עצות מהמומחים בתחום. לגבי שאלתך הראשונה - חיובי חזק!!!!!!! אתה חייבלהשקיע במעיל טוב עם מיגונים ולא רק לחורף אלא לכל ימות השנה. גם בימים הכי לוהטים של אוגוסט על תעלה על הכביש בלי מעיל ממוגן. זה אחד הכללים הכי בסיסיים של מי שרוכב על מנת לחזור הביתה בשלום. (ואם זה עדיין לא מספיק משכנע, אז מומלץ הניסוי הבא שהוצג כאן לא מזמן: קח פומפיה - כזו לגירוד גבינה קשה או גזר....- שים את כף היד ותרביץ כמה גירודים מהירים....עכשיו אולי אולי אתה מתקרב קצת לתחושה של מפגש עורך הענוג עם האספלט...). לך תקנה מעיל, ורכב בזהירות.

barakhalla

New member
מאיפה אתה בארץ??

אני לא ממליץ לך לנסוע נסיעות ממושכות ... מנוע 2 פעימות לא בנוי לזה... אם השטח הוא לידך אז הכל בסדר אם אתה צריך לנסוע 100 ק"מ רק בכדי להגיע לשם אז תוותר...

למעלה