שאלה דחופה

• פותח הנושא fix5
  • פורסם בתאריך

fix5

New member
שאלה דחופה

איך מטפלים בפטריה וואגלית (פיטריה בנרתיק)קיימות תרופות סבתא??????

123 נסיון...

על פטרת הנרתיק תמצאי במאמר המצורף. בעיקרון - סביבת הנרתיק היא סביבה חומצית - וכאשר החומציות משתנה היא בסיס טוב להתפתחות פטריה, לכן נסי לשבת באמבט עם סודה לשתיה - הדבר יקל על התחושה הלא נעימה אך לא הרבה יותר מזה. רצוי מאוד לבדוק אם אכן זו פטריה ולכך יש פתרונות אינספור גם ללא מרשם רופא בבתי המרקחת. אם אמצא יותר מבטיחה להוסיף כאן. בריאות ואהבה לך.

ובכן - מצאתי משהו

שטיפות הנרתיק ביוגורט בתוספת חיידקי אסצידופולוס - (האבקה נקראת מולטי ביליון דופילוס) אמורה לשנות את חומציות סביבת הנרתיק ולרפא את הפטרת. עדיין ממליצה לראות רופא. זו בהחלט אינה תרופת סבתא למרות שאני בטוחה שיש כאלה.

ה מוזה

New member
פטריה בנרתיק ../images/Emo115.gif

בעבר עלו בפורומים שרשורים שדנו בדיוק בבעיה הלא נעימה הזו בסוף התגובה תמצאי 2 קישורים לאותן הודעות לנוחיותך ולנוחיות כולנו מעתיקה לך לכאן את עיקרי העצות שהן כולן על טהרת הסבתא והרפואה הטבעית עממית והועלו ע"י הגולשות חלקן אף נוסה ובהצלחה
יוגורט, כן כן זה מהמקרר( נכתב ע"י חוזליתה ) תקחי יוגורט, אמיתי של פעם - זה עם הפרחים של תנובה, ופשוט תמרחי בנרתיק. יחד עם זה תשתי מיץ חמוציות, שימי לב - לא את הנקטר חמוציות שפריגת מייצרים, מיץ חמוציות אמיתי (של חברה מחו"ל), זה בערך אותו בקבוק אבל כיתוב שונה. דרך אגב, יש לי חברה שסבלה מזה באופן קבוע, אחת "נגמרה", לא עבר שבוע וחדשה התחילה, מה שעזר לה זה רק היוגורט.זה הדבר היחיד שהעלים ואח"כ גם לא חזרה לה הפטריה את יכולה לקחת כדורים טבעיים, אצידופולוס, אבל לדעתי זה סתם יקר ויוגורט ומיץ החמוציות עוזרים גם בלי זה.
וואו על זה צריך לכתוב מאמר שלם(נכתב ע"י רווינסרה ) קנדידה חוזרת בנרתיק עשויה להצביע על קנדידה מערכתית(מתיישבת במעי וכל פעם שהגוף לא מאוזן "מפציצה" משם). מומלץ לעבור לתזונה נטולת סוכרים מזוקקים ושמרים. הקנדידה חיה עבורם. מאד קשה למי שאוהב עוגות שמרים ,לחם משובח, שוקולדים וכן הלאה. תזונה כזו לאורך זמן היא הדרך היחדיה למגר את הקנדידה מהגוף ולא לטפל בסימפטומים. לקנדידת נרתיק; -יש להמוגליל נרות קלנדולה מעולללללללללים. -אפשר לפרק כמוסת אסידופולוס(ובכלל, לקחת פרוביוטיקה על בסיס יומיומי)ולדחוף את האבקה לואגינה (כדאי עם משחה כמו משחת קלנדולה או משחת אגיסטן)גם למרוח על השפתיים החיצוניות. -שטיפות חומץ תפוחים. על כל כוס מים-כף חומץ תפוחים+5 טיפות שמן עץ התה. או- על 7 כוסות מים(מינרלים) מוסיפים כוס חומץ תפוחים ואז יש כמות לשיטה ארוכתטווח. לזה אפשר להוסיף 15 טיפות שמן עץ התה. לוקחים מזרק של 40 מ'ל אם יש (אם לא עושים פעמיים כפול מזרק 20 מ'ל)ושוטפים 3 פעמים ביום שטיפ פנימית כל פעם כמות של 40 מ'ל. ככה במשך שבוע. אחר כך עוברים לשטיפה אחת יום במשך חודש לפחות. אזהרה
שטיפות פנימיות אסורות בתכלית האיסור בזמן הריון!!! זה על קצה המזלג,קראי בקישורים המצורפים עוד עצות במידה ותחליטי לטפל בעזרת יוגורט אנבור לי במסרים האישיים בזמנו אחת הגולשות שקצת התביישה לכתוב כאן שלחה במסר אישי טיפול שהצליח ביוגורט,מינונים איך וכו'

מה??? אני לא כתבתי יוגורט???

נשבעת שכתבתי יוגורט... מוזה
אני דורשת את הכבוד המגיע לי, בחיי עבדתי קשה. ------------------------------------------------------------------- ולרצינות שניה אחת: קנדידה ודומותיה (ויש לכל הרוחות - הרבה) הן המכה ה - 11 לנשים. מבלי להסתתר בבושה ובאי נעימות, אנו הנשים בעיקר בגלל המבנה האנטומי שלנו, מועמדות הרבה יותר גדולות להדבק בהן. פטרת הנרתיק, טריכומונס, ועוד מרעין בישין מועברות גם ובעיקר ביחסי מין, אלא מאי? בן הזוג אינו סובל מהן, והכוונה שכל הסימפטומים המופיעים אצל הנשים אינם מטרידים אותו - לא יופיע גרד גם לא הפרשות, והוא אינו מודע לעתים לעובדה כי הוא לוקה בפטרת. לכן במידה ובן הזוג אינו מקבל טיפול כראוי (כן כן - אבל אצלו יוגורט לא יעזור) עד לריפוי מוחלט - הוא יכול להסתובב עם פטריה - והנשים תטפלנה ותדבקנה שוב ושוב. הטיפול אם כך חייב להיות של שני בני הזוג. אלה היו שישים שניות על פטרת ויחסי מין. רק בריאות והנאה

חילוק דיעה....../images/Emo4.gif

מוזה חברתי היקרה, מותר אסור מותר..... בחיפושי אחר תשובה נאותה לנושא נתקלתי בתשובתו של גניקולוג בהדסה אשר הגיב לשאלה בנושא שטיפול ואגינאליות ביוגורט בזמן הריון. אנא קראי תגובתו המצורפת. לטענתו אין איסור שטיפה נרתיקית בזמן הריון. ובאשר למינונים במסרייך האישיים אנא - הביאי אותם - רבות הנשים (כמעט כל אישה תחווה פטרת נרתיקית) שלא תשאלנה בשם הבושה. תודה לך

ה מוזה

New member
אין חילוקי דעות ../images/Emo13.gif

בכל אופן לא ביני לבינך אותה אזהרה נכתבה בהודעה המקורית שכתבה רווינסרה והעתקתי אותה כלשונה , לגבי מינונים אני עדיין מחפשת את המסר

ה מוזה

New member
שטיפות יוגורט

"שטיפות יוגורט (ביו בלבד) מדובר בשטיפות פעמיים שלוש ביום בעזרת מזרק פלסטיק שהורידו לו את הפיה. מזריקים 15 ס"ל יוגורט מדולל מעט בכל פעם, במשך שבוע. אחרי שבוע חוזרים שוב על הטיפול, וגמרנו." זה ציטוט מתוך מסר אישי שנשלח ע"י גולשת אשר ניסתה את הטיפול ובהצלחה .

מוזה אני רוצה להבין....(?)

לשטיפות הפנימיות אני מערבבת את החומץ תפוחים מים ושמן עץ התה שכתבת? ברבורה כתבה ששטיפות פנימיות עם יוגורט (טובות גם בזמן הריון)... סימן שאלה

ה מוזה

New member
כפי שכתבה רווינסרה

לערבב ע"פ המינונים שרשמה לגבי מותר או אסור שטיפות יוגורט בזמן הריון אני בעיניים עצומות אסמוך על ברבורה לבנה לבדוק עם הרופא הראשון שיקרה בדרכה ולספר לנו
[ ברבורית יש לך עוד שיעורי בית ] וכמו שכתוב גם בראש הפורום מזכירה שוב "המידע והעצות בפורום אינם מהווים תחליף לייעוץ מקצועי. תפוז אינו ערב לנכונות המידע, ולא יהיה אחראי לנזק שייגרם כתוצאה מהסתמכות עליו." על כן אם את בהריון , עצתי לך לפנות לרופא המטפל ולשאול

בהחלט כן....../images/Emo4.gif

אולם אם הגענו למצב של הפרשות בעלות ריח - רופא הנשים הוא הפתרון. ישנם סוגים שונים של פטריות, המגיבות לתרופות שונות. יתכן שזו אינה פטריה אלא טריכומונס - וכאן הטיפול שונה. בבקשה, לא להתבייש - רופא/ת נשים כאן היא הפתרון היחידי. בריאות ואהבה.

איך אני משיגה מזרק לשטיפה?

כפי שאני זוכרת לא מוכרים מזרקים בבתי מרקחת מחשש לשימוש לא נאות בהם כמו הזרקת סמים לדוגמא... תקנו אותי.

../images/Emo127.gif גשי לאחות המרפאה שלך

ספרי לה בקצרה ולא בפירוט מהיא הבעיה (לא הכרחי אם אינכן מיודעות) בקשי ממנה מזרק של 50 סמ"ק עם פיה רחבה (נקרא מזרק לשטיפות) איני מאמינה שהיא תסרב לך. אם אכן, בקשי ממנה מרשם לקנות אחד כזה בבית המרקחת. בהצלחה.

לאחות היה קשה להאמין שיתאים

שיתאים לצורך הצפציפי שציינתי למרות שהסכימה לתת לי,היה ניראה שקשה לה או להפרד מהמזרק :) או מהמחשבה שזה יועיל,היא אמרה שהיא חושבת שזה לא יתאים שהחומר ישפך מהצדדים ושזה לא נוח ושזה יכול לפצוע ובלה בלה בלה, ושיש מוצר מתאים יותר שנעשה במיוחד לשטיפות ואגינליות בצורת אגס, לקחתי את המזרק השתמשתי בו,והוא ממש נוח ולא פוצע בכלל. תודה על התשובה המפורטת שלך ברבורה.

למעלה