שאלה דחופה!!!!

אבגדו

New member
שאלה דחופה!!!!

אני רוצה לשאול שאלה פשוטה אחת ומצפה לתשובה עניינית , אז ככה : איך זה שהאנשים שכל כך מבינים בטארות ויודעים לנבא את העתיד הם לא מליונרים הרי לדוגמא יש כל כך הרבה הימורים ברשת למשל משחקי ספורט וכדומה וכל מה שנותר זה לפתוח בקלפים ולגרוף את הקופה . למה זה לא קורה ? מי ינצח ישראל או אירלנד ? זה שווה הרבה מאוד כסף בסוכניות ההימורים איך זה שהפותחים בטארות לא מרוששית אותם ?

צ ל י ל 8

New member
או.. כאן בדיוק הבעיה ../images/Emo70.gif

וזו הטעות של רוב האנשים שאינם מבינים את הטארוט. הטארוט לא נועד ל"ניבוי" או כדי לדעת מהם המספרים של הלוטו או מי ינצח את מי ובכמה כמה.. הטארוט נועדו לייעוץ ולהכוונה, לתת רקע למה שיכול לקרות אם השואל יעשה כך או אחרת. אין אנו מתיימרים להיות נביאים או "מגידי עתידות"

אבגדו

New member
המשך השאלה ! בני

אני לא שואל למה זה נועד[הטארות] אלא האם זה אפשרי[לנבא את העתיד] שהרי היכולת לכווןולתת הדרכה ע"פ קלפי הטארות כרוכה בהתיימרות לחזות את העתיד וע"פ זה לתת את העצה שהרי הכיוון וההדרכה היא לא ע"פ תורה פסיכולוגית כלשהי אלא מתבססת על כח סגולי מסויים שמאפשר ניבוי העתיד וע"פ זה הדרכה לאדם מה עליו לעשות אז למה אותו כח סגולי שמייעץ לי מה כדאי לי לעשות ובאיזה דרך עדיף לי לנהוג בחיי הפרטיים לא יכול לומר מי ינצח במשחק ישראל מול אירלנד לדוגמא ? דרך אגב שמעת על חלי נחשון ? היא פותחת טארות ברדיו והיא כל הזמן חוזה את העתיד של אנשים ? אם זה טוב לגבי אנשים למה זה לא טוב לגבי כבוצת ספורט או לגבי מי שייזכה בכוכב נולד או כל תחרות אחרת ?

זוכרים את המונדיאל ??

את ההימורים שעשינו כאן ורובנו די הצליחו ? מאז בעלי שואל אותי למה אני לא ממלאה טוטו... חחחחחחחחחח

למעלה