שאלה דחופה!!!!!

Down in a hole

New member
שאלה דחופה!!!!!

איפה אני מסיגה את הצמח קאווה קאווה בארץ???? KAVA KAVA שמעתי שהורידו אותו מהמדפים בגלל משרד הבריאות! אני צריכה דחוווווווווף תודה

shloמי

New member
../images/Emo39.gif ברוכה הבאה

ציטוט מאתר רפואה משולבת - מרחיקים KAVA-KAVA מהמדפים וסקירת מאמרים [01-01-2002] בעקבות דיווחים בגרמניה ובשוויץ על בעיות בכבד ועל חשש לקשר עם צמח המרפא קווה-קווה - Piper methysticum, הוחלט על הפסקה מרצון בשיווק הצמח עד לבירור המצב. במרץ 2002, יוצא גם ה FDA בהתרעה על סכנות נזקי הכבד של . [email protected] Lancet, 2002, 359(9320), May 25 ועוד מכתב למערכת... וסיכום ב- The Journal of Alternative & Complementary Medicine 2002, 8( 3), 237 -263 סקירה מקפת של מממצאי הקווה קווה עד שנת 2002. [email protected] Cochrane Database Syst Rev 2002;(2):CD003383 http://www.mca.gov.uk/whatsnew/pressreleases/kava.ht לצמח המדובר יש תופעות שליליות יותר מחיוביות, לכן הורד מהמדפים.
אם את רוצה לשתף אותנו בנושא שמציק לך, אולי נצליח לעזור עם צמחים אחרים - את יכולה גם במסרים. בברכת אור ואהבה שלומי

shloמי

New member
../images/Emo39.gifקצת מיידע על הקווה קווה -

Kava Kava - משפר את מצב הרוח, דאגות, עייפות, מתח, מעורר אירוטי, חידוד חושים, זכרון, ריכוז, בעיות מחזור, התכווצות שרירים, בעיות בדרכי השתן והמין, דלקת פרקים, נדודי שינה ועוד.... הצמח טוב לטיפול כל עוד לא מגזימים בצריכה, הוא נבדק בימים אלו לשיווק חוזר ואני מקווה שיחזור למדפים מאחר והוא טוב בכללי.
אזהרות - עלול לגרום לחולשת שרירים, הפרעות בראיה, סחרחורות, תשישות, תגובות אלרגניות, הפרעה במערכת העיכול, דם בשתן, עליה ברמת הכולסטרול, בעיות עור שונות, ועוד.... מידע נוסף בנושא - http://www.mca.gov.uk/whatsnew/pressreleases/kava.htm בברכת אור ואהבה שלומי

שלומי יקר../images/Emo2.gif

לילה-טוב, לא ציינת דבר חשוב במיוחד והוא שאין לקחת קווה קווה במקביל לתרופות קונבנציונליות אנטי-דיכאוניות ,נוגדות חרדה ומרגיעות , מעבר לכל שאר הנזקים , אם משהו יורד מהמדף, לא הייתי נוגעת בו, תמיד יש תחליפים טבעיים להרגעה ולשאר, מה זה צמח טוב בכללי? עם כל האזהרות שכתבת אני לא הייתי ממליצה לאף אחד !!
בברכת בריאות שלמה אריאלה באהבה

shloמי

New member
../images/Emo39.gif לכל צמח יש השפעות שונות

חיוביות ושליליות. ירדו מהדפים לבדיקה: חותם הזהב, קווה קווה, קומפרי, קרסקה ואולי עוד אחרים. - כל אלו צמחים מצויינים. מוזמנת לחפש בגוגל על צמחים אלו. צמחים אלו ירדו מהמדפים לא בגלל שגורמים לבעיה בכבד, אולי מסיבה אחרת והפגיעה בכבד הייתה סיבה למסיבה. הרבה צמחים מזיקים לכבד ולעוד אברים אחרים, הרעיון הכללי שצריך להשתמש ברפואת הצמחים בחוכמה ובמינון נכון. מצרף מאמר מישיבת הכנסתhttp://www.shaulyahalom.co.il/yahalom/article.asp?aid=368
לילה נעים אריאלה בברכת אור ואהבה שלומי

שלומי , רציתי לשאול../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

היי שלומי , האם אתה מתכוון לחברה הספציפית של הצמחים האלה? מה קורה עם חברות שווק אחרות שאצלם נמצאים גם המוצרים? האם את כולם הורידו לבדיקה? או שפשוט נקודתית היתה בעיה עם החברה שהעברת את הקישור אליהם? הבעיה שלי זה שלעיתים מתמימות אנשים לוקחים מוצרים מצמחים לפי המלצות של חברים או פרסומות, והם לא תמיד מודעים לסכנות או להזהרות שיש על המוצר. תודה על תשובתך, בברכת אור אהבה ובריאות, אריאלה באהבה

shloמי

New member
../images/Emo39.gif נראה לי שגם אצל חברות אחרות

אין את הצמחים האלו. חיפשתי את צמח "חותם הזהב" של חברה ידועה, לפני זמן ונאמר לי שהוא אסור לשיווק. "חותם הזהב" הוא צמח נהדר שעוזר בטיפול במגוון בעיות, אבל לומד להסתדר בלעדיו.
יום נפלא ומקסים אריאלה בברכת אור ואהבה שלומי

ebony

New member
אם הורידו את הצמח מהמדפים

בד"כ זה אומר שיש בעיתיות עם הצמח ולא עם ההכנה
כי רובן הן אותו הדבר. בצמח הספציפי הזה הורידו מהמדפים את המוצר של כל החברות וכרגע לא ניתן להשיג אותו בארץ לא באופן חוקי לפחות עד לסיום הבדיקה אור ואהבה אבוני

ירדו או לא ירדו מהמדפים...

שלמי היקר . כדי שלא תטעה כדאי שתכנס לאתר משרד הבריאות ותחפש שם את הרשימה המדויקת של הצמחים שהורדו לגמרי מהמדפים או שמותרים למכירה רק בבתי מרקחת או כאלו שאין עליהם הגבלות בכלל. לדוגמא -הידרסטיס- היה בזמנו אסור בכלל ואילו היום הוא מותר למכירה בבתי מרקחת. בריאות טובה ולב שמח

למעלה