שאלה דחופה -

קפת

New member
אז ככה

במצבך הדבר הנכון, היחיד, שעליך לעשות הוא לעבור לרצועת עזה, לרכוש אופציה לשלושה מפלסים בגוש קטיף המפונה, להתחתן עם הרמאפרודיטה מקומי/ת ולפתוח מנהרה להברחת נשק ברפיח. אם את לא יודעת מה זה הרמאפרודיטה תשאלי את לריסה. כי גם היא לא יודעת.

זהו אני מנחמת אותך הצליח לך! ובגדול

עכשיו תתחברי לצד הפוזיטיבי שלך. כהרמפרודיטה זה יבוא לך בקלות,טוויסט קטן לאחור. תראי איך הנגטיב מקבל יופי את הפוזיטיב, או ההיפך. מי אמר/ה הרמפרודיטה ולא קבל/ה?

קפת

New member
כשאת אומרת טוויסט

את מתכוונת: 1. לוופל 2. לאוליבר 3. לריקוד עם המגבת על התחת 4. כל התשובות נכונות 5. אף תשובה אינה נכונה ?

שכחת את

טוויסט אנד שאוט. ובאשר לאוליבר, אוליבר סטואונ(ד) אוליבר שאנטי. פרשטייסט?

היא כתבה פרשטייסט!

ואני שואלת - זה, מה זה זה? מה זה דיבורים כאלה באשכנזית? למה אני, השם ייקום דמי (בהזדמנות), כבר הייתי ככה קרובה להתמכר מחדש לפורום הזה, עם המילים המוזרות שאפילו המילון מפחיד אותו להגיד אותן ועם כל העיגולים הג'ינג'ים והפסים בכחול הפועל, אז אני רואה מילים של קניידעלך ובאופן מיידי מתחילה להתלבט: להסתובב אחורה ולסגת בשקט בשקט למעברה או להסתער על העלבון כמו פנתרה שחורה או להגיש תביעה חריפה-חריפה דרך העורכדינים של הקשת המזרחית. ואז אני נזכרת שסבתא שלי (השם עדיין לא נקם דמה, אנחנו מחכים) באה ממוסקבה. יודפוימאט! מוסקבה!

../images/Emo15.gif בג'ומלאן חיה, חיה רעה.

לעולם אל תפלי במלכודות קטנטנות העשויות ממילים כמו, קניידעלע, מיידעלע, חיינדעלה ופרשטייסט.הן עשויות קורים ממלכדים תוצרת הבית הפולני האסלי, וזה רע מחיה רעה. הדרך חזרה למעברה, רצופה חיות מחמד רעות, הזהרי. יותר עדיף שתעשי: רררר...רררר...ררררע של חיה ממש, אבל ממש רעה,תשלפי ת'קוצים בוגונ. נו, תראי ת'ניבים?ניבים דוברים אלי. עכשיו תגידי צ'יייז ( אנגלית, הולך?) וואלה, יצאת שאקלית, וילדע חייה. דה בסט ביסט אין דה מידל איסט. בררר...:)))

אני באמת רציתי לשאול

זה "פרשטייסט" או "פרשטייט"? לא, כי זה מאוד חשוב לי לדעת את זה. אחרי שהשנה הכריע סופית אבשלום "דה-לום" קור שיש לומר "מצה בריי" ולא "מצה ברייט" כמו ששמעתי בקרב יוצאי טרנסילווניה. וחוצמזה, כותבים יוטפויומאט. בדוק. קרית מלאכי!

עין הנץ1

New member
עין מראש העין, ידע אישי, 100 לירות

בטוח פשטייסט, מאיפה הגיעה ה-ר' הזו אינני יודע. את חכי לי ר' ואחזור.

מודעת, בטח מודעת

תביעת הנזיקין כבר מתחילה לקרום עור וגידים. הם העזו לקשור את שמי הטוב עם תעשיית הרבנים, הקייטרינג, הלהקות הקיקיוניות והבארים עם הוויסקי הזול בכוסות המכוערות. מנזר ולאלתר!

אכן מראות קשים

יקשר שמה של בוגונביליה לתעשיית הכמרים, מסעדות הגורמה, להקות הצמרת והביסטרואים עם הקוניאק היקר בכוסות דורלקס. (עושים כוסות מדורלקס, או שרק כלי בישול?) מדרשה תורנית ויפה שעה אחת קודם!

עין תחת עין. !!!!!!!!!!!!!! הסכת.

הלכה הוואנה אל ההבנה הגרמנית ( טפו) שלה, ואל מחוזות היידיש של כור מחצבתו של "שיחיה", ובברה לעמקה של סוגיית הפרשטייסט. ררררררר, כמו שאמרתי לבוגונ. יש שם ריש גלי באבועה., verstand זו המילה בגרמנית, ביידיש זה אמנם נשמע יותר טוב, שם לא השמיטו את הרררר, רק הוסיפו את העין, וזה רץ ככה, פערשטיעסט ??? משהו כזה. הר' זה בדוק. מהיום אמור, פרשטייסט! ובצרפתית, פרשטנדה וו?

אומרים

פרשטייסט, וכותבים פארשטעייסט. יש מבין? תגידי הוואנה, זה רק נדמה לי או שיש לך אופי אנאלי וקטנוני מאד? כי אם כן, יש לזה פתרון.

אופי אנאלי קטטוני מאוד.

בקטנוניות אני אקסטרא לארג'. והפתרון פטר, סופי? אובר חוכם. זה דגם משופר של שואב אבק.

guyguyg

New member
מצא

ואכן כמנהג הפסח, מצא מין את מינו. אני אישית נגד ניתוחים שליליים, זה שלילי ופוגע לי באנרגיה החיובית.אפשר סתם להגדיל את הציצי. ורצוי אגב, את שניהם אחרת זה פוגע בשיווי משקל.

למעלה