שאלה דחופה

Srolik2004

New member
שאלה דחופה

אני בן 22 סובל מקשב וריכוז וגם מטיקים .אני לוקח קונצרטה שלא עוזרת.אז הרופא אמר לי להפסיק הקונרטה ולקחת קלודין וזה יעזור לי גם לטיקים וגם לריכוז האים למישהו שיש לו את שתי הבעיות לקח קלודין וזה עזר לו?

הלנה

New member
אני לא מכירה. מצטערת

אבל כן ידוע לי שהרבה פעמים הקונצרטה מגבירה טיקים. כך היה אצלנו ומיד הפסקנו אותה. אני שמעתי רק על עוד תרופה אחת שעוזרת לריכוז והיא סטרטרה (וכמובן ריטלין אבל היא אותו הרכב כמו הקונצרטה).

ענתד1

New member
srolik בוקר טוב

בני בן 10.5 משתשמש בקלונידין וגם בקונסרטה וזה עוזר לו ואין לו טיקים חדשים או התחזקות של הטיקים בזמנו שהתחלנו את הטיפול הבנתי מפרופ' רות שלו שכאשר משלבים את הקלונידין שמיועד לטיקים יחד עם הרטלין או הקונסרטה שהם מאותה משפחה אין התפרצות של טיקים , אבל אצל כל אחד זה משפיע אחרת כדי שתתייעץ לגבי שילוב של שניהם. בהצלחה , ענת.

tamim

New member
עוזר גם עוזר....

בני בן 12 מקבל קלוניריט (קלונידין) יחד עם אוראפ פורטה. הוא לא לקח קונצרטה אף פעם. בעיות הקשב והריכוז נעלמו כמעט לחלוטין וכך גם הטיקים. אתה חייב ללכת לרופא שינחה אותך לגבי המינונים. צריך להוסיף לאט לאט. בהצלחה. תמי

mazy

New member
אוראפ פורטה../images/Emo26.gif

תרופה שניתנת להפחתת טיקים.

jon boy

New member
סרוליק

אתה נישמע מאוד לחוץ קבע לך זמנים יום יום לך לים וכמו שאומרים דפוק ריצה זה מרגיע ומרפה את השרירים (על תמהר לבלוע קונצרטינות) אחלה עצה .........

למעלה