שאלה דחופה

nofear15

New member
שאלה דחופה

שלום, יש לי בעיה בזמן האחרון. אני רוצה את כל איבר המין שלי נקי וחלק אבל אין לי דרך לעשות זאת. בשעווה זה כואב לי בצורה מטורפת, סכין תגביר ותעבה לי את השיערות שיגדלו, ומכונה ממש כואבת לי שם באיזור. אה.. ומשחה זה כמו סכין. אם יש לכם פתרון- אשמח לקבל. נ.ב- הבנתי שיש כמו משחה שמרדימה את האזור. מישהו יודע על זה ?

cruise

New member
גילוח לא גורם לעיבוי

מדובר במיתוס שאינו נכון. שום תכשיר או פעילות הידועה כיום אינה גורמת לעיבוי השיער או גורמת ליותר שיער, אחרת מי שמקריח היה מגלח ראש פעמיים בשעה. מה שכן, שיער שגול גודל עם קצה שאינו מעוגל ואינו מרוכך כמו שיער שכבר קיים, ולכן יש תחושה שהשיער עבה יותר או שיש יותר ממנו. לא נכון, פשוט השערה קצרה, הקצה חתוך ולכן ההרגשה. אם תחכי לאחר הגילוח שהשיער יחזור לגודלו הקודם תראי שהוא באותו העובי בדיוק. הבעיה הכי גדולה בגילוח לעומת שאר השיטות שלאחר יום כבר יש זיפים והאזור מעקצץ נוראות, ואילו בשאר השיטות לוקח בין שבוע לשלושה עד שיש התחלת שערות. לגילוח מתלווה גם סכנה מסויימת אם אינך מיומנת - חתכים.

העיקצוץ נעלם אחרי כמה שבועות של

גילוח ולמשחה ששאלת עליה קוראים "אמלה" זו משחה שמרדימה את העור ואחריה מבצעים הסרה כלשהי מהסוג הכואב. משתמשים בה בדרך כלל לפני הסרה בלייזר (יש כאלו שכואב להם) או אפילציה או שעווה. מנסיוני אין כמו הסרה בשעווה. כואב נורא אבל חלק כמעט חודש:))) והכי חשוב אחרי שנה שנתיים רואים התקרחויות באיזורים מסויימים. * שמעתי שלייזר יוצא נהדר ואפילו זכיתי לגעת:)) אבל זה יקר כמעט כמו מכונית יד שנייה!

למעלה