שאלה דחופה

יציואפי

New member
שאלה דחופה

שלום לכולן, סליחה שלא הייתי כאן הרבה זמן. הייתי חייבת להתנתק קצת... אנחנו הספקנו בינתיים לעשות עוד החזרת מוקפאים שירדה לטמיון... אנחנו צריכים מחר בערב להתחיל להזריק דקפפטיל ( דקא קצר). קניתי את התרופות היום ואין הסבר בעברית איך להשתמש במזרקים האלה. מי שהתמשה בזה ויודעת איך להשתמש ומה הטווח שעות בין הזרקה אחת לשניה והאם יש תופעות לואי. עד עכשיו השתמשנו בסינרל או סופרפאקט והרופא החדש החליף לזה. בתודה מראש אפרת

פּוֹנְג

New member
אין הודאות מיוחדות.

צריך לשמור במקרר. רצוי לחמם קצת ביד את החלק הנוזלי לפני ההזרקה ולזריק תת עורי הכל כבר בא מוכן רק להוריד את המכסה ולדקור. לא הבנתי מה התכוונת בעניין טווח השעות. בהצלחה. ו
גדול על האכזבה הנוספת.

אביטל975

New member
ניצלו"ש לגבי פרגניל../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

אמורה בתחילת השבוע להזריק פרגניל לפני שאיבה, שהוא שווה לאוביטרל. לפני השאיבה ה 1 הזרקתי אמפולה אחת של אוביטרל, רק רציתי להיות בטוחה וסגורה 100% שגם בפרגניל מזריקים אמפולה אחת
בחפיסה פשוט יש 3 אמפולות+ 3מדללים שכל אחת =5000 יחידות, וההזרקה ,אגב,היא אך ורק שרירית ,לטוסיק
סופ"ש נעים ושבת שלום

אביטל.. לא אמרו לך האחיות?!?!?!?!

או הרופא/ה??? אצלי למשל הוזרקו 2 אמפולות...לא אחת ולא שלוש.. מדללים ניתן להשתמש אחת ל-2 אולי ל- 3 ניתן 2 מדללים. וכן היא שרירית - לטוסיק (אבל שריר ניתן גם לירך) בקיצור, תבדקי אם אכן את צריכה להזריק את ה- 3, בתקופת הכוריגון וגם כרגע אני הזרקתי 2 בלבד!! בכל מקרה - בהצלחה!!!

דנה121

New member
הדקא קצת שורף אז רצוי לשים משחת

אלחוש, אני משתמשת בעזרקאין, שמים את זה כחצי שעה לפני, וזה מאלחש יופי את המקום. רצוי גם כמו שפונג אמרה לך להוציא את הזריקה מהמקרר כמה זמן לפני (רבע שעה עשרים דקות) או פשוט לחמם את זה בין הידיים, שהחומר יפשיר טיפה, ואז זה הרבה פחות כואב. אם את שואלת לגבי הפרש זמן בין זה לבין גונל או כל זריקה אחרת, אז אין צורך אפשר באותו רגע להזריק גם וגם, אפילו באותו איזור שכבר הרגעת עם המשחה. אין הוראות מיוחדות, להוציא ולהזריק. אם את צריכה חצי כמות (0.5), אז פשוט תשפכי קודם חצי מהכמות, ותזריקי את היתר.

עינת ב6

New member
בהצלחה חמודה!../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif

מצטרפת ללאו ומאחלת לך טיפול מוצלח ואחרון בהחלט!!!
גם אני לא ממש הבנתי לאיזה טווח שעות את מתכוונת...
בין גונל/מנוגון וכו' לדקא אין צורך להמתין עד כמה שידוע לי...
וממליצים לקחת את הזריקות כל יום פחות או יותר באותה השעה...(למרות שגם אם יש חריגה זה לא נורא!)
שיהיה המון בהצלחה!

יציואפי

New member
תודה לכולכן

תודה על החיבוקים והעזרה. בשאלה על השעות התכונתי לשאול אם לוקחים את זה יום אחד יותר מוקדם ויום שני יותר מאוחר, האם זה משנה ואם כן מה המשמעות ( לדוגמא היום ב- 20:00 ומחר ב- 22:00). אנחנו פשוט נוסעים לשבת לבית מלון ( לא לקנא משהו די ג'וחה) ונצטרך לקחת את הזריקה של היום בתיק עם קרחונים.אם נזריק היום בסביבות 20:00 ומחר כשנחזור הביתה ב- 23:00 בערך, זה יהיה קריטי? שבת שלום אפרת

דנה121

New member
אני לכל מקום שאני הולכת לוקחת עם

קרחונים..לא נורא. באמת. ככה תוכלי להישאר באותו טווח שעות. אבל גם טווח של שעתיים זה לא נורא.

טוליקי

New member
הזרקת דקא

אני עשיתי ככה: קניות: אלבוהול רפואי צמר גפן משחת אלחוש (אני השתמשתי באמלה 5%) מקום ההזרקה: ליד הטבור מימין או משמאל ולהתרחק כמה סנטימטרים מהטבור שעה לפני ההזרקה שמתי משחת אמלה (יקרה ושווה כל גרוש), מורחים הרבה ושמים על זה ניילון נצמד. חצי שעה לפני ההזרקה הוצאתי זריקה אחת ושמתי בחזייה ניקיתי את האמלה (עם נייר טואלט), הרטבתי צמר גפן באלכוהול וניקיתי את מקום ההזרקה (איפה שהיתה האמלה) לשבת, לתפוס גלגל של עור, להוריד את המכסה האפור של הזריקה להכניס רצוי מהר בזוית 90 מעלות או 45 מעלות (אם שמת אמלה אז הדקירה לא כואבת בכלל וזה מאוד מוריד מהלחץ) ואז להתחיל ללחוץ על הבוכנה לאט לאט כדי שלא יכאב ממליצה לעשות חיפוש בפורום על הזרקות,דקא במאמרים יש הוראות הזרקה לגונל עם תמונות ושם אפשר לראות איך תופסים את הגלגל הזה ובכלל החלק של ההזרקה רלוונטי גם לדקא. בקשר לשעות, רצוי כל יום להזריק באותה שעה, אפשר לסטות שעה עד שעתיים בהצלחה

יציואפי

New member
חמודות שלי../images/Emo25.gif

אני אוהבת אתכן כל כך!!!
עזרתן לי מאד אנחנו נסתדר.. הרי נסיון בהזרקות יש לנו והרבה.. בתקווה שזה יהיה הטיפול המנצח
נשיקות לכולן ושתהיה שבת שלום! אפרת

בולה101

New member
טוב לראות אותך../images/Emo25.gif

אם לא בכבישים אז לפחות כאן. שיהיה בהצלחה

למעלה