שאלה דחופה

diklak

New member
שאלה דחופה

ביום שבת האחרון קיבלתי מחזור והתחלנו טיפול בזריקות של גונל f אמפולה וחצי ליום. היום אני ביום ה 5 למחזור ואתמול הזרקתי בפעם הראשונה בהוראת הרופא שלי(דר' ברקוביץ) למרות שהמחזור שלי עדיין לא הסתיים, בד"כ ביום ה 5 למחזור אני כבר בשלבי הסיום אך לא הפעם , זה אפילו המחזור שהיה לי בו הכי הרבה דימום שרק היום התחיל להראות סימנים שהוא נחלש, אבל קצת. רציתי לשאול אם ככה נהוג להתחיל זריקות אפילו שאני עדיין במחזור? אני סומכת על הרופא שלי אבל רק רציתי לדעת כי זה נראה לי נורא מוזר שיש לי כל כך הרבה דימום. שכחתי לציין שאני פוליצסטית ואת המחזור הזה קיבלתי אחרי שלקחתי ארגסט. ליום ראשון הקרוב שזה יהיה אחרי 5 זריקות , יש לי בדיקת דם של הפורגסטרון וזה אמור להראות אם יש התפתחות של הזקיקים, זה לא מוקדם מידיי?

הכל נראה בסדר

דיקלה אל תלחצי, הכל נראה בסדר מבחינת התוכנית, גם עניין הדימום וגם ענין הבדיקות לאחר 5 ימי הזרקה . עכשיו צריך רק לחכות לביוץ . בהצלחה

סנונית 1

New member
הדבר היחידי שאני יכולה להגיד לך זה

תסמכי על ברקוביץ כי אין כמוהו. ואם יש לך שאלות ספציפיות אל תהססי להתקשר אליו. אני אישית מעריצה שלו.

נועם@בת

New member
מתחילים להזריק ביום 3-5

בלי קשר לאורכה של הוסת. אחרי 5 ימים עושים בדיקה כדי לראות מה מתקדם, ולא נבהלים אם שום דבר עוד לא זז עד אז. בהצלחה נועם

פּוֹנְג

New member
את הזרקות מתחילים בשלב גיוס

הזקיקים. זה בדיוק הזמן לפעמים אפילו מוקדם יותר אין חשיבות לזה שאת מדממת. כל הספירות נעשות מהיום הראשון למחזור בלי קשר לכמה ימי דימום יש לך. בהצלחה.

למעלה