שאלה דחופה..

../images/Emo8.gifתשובה

יש לי צמר גפן כזה בתוך משהו שניראה כמו ביצה!!! התוכונים שלי הישתמשו בזה

לא שזכור לי שהיה לך

תוכונים,היה לך פרסנטות,ולדעתי לשים זרדים אבל רואי יחליט עם זה נכון

רואי

New member
לא נראה לי שיש תשובה אחת נכונה

כל מגדל ושיטתו הוא אפשר לשים בכלוב גם צמר גפן וגם זרדים ושהתוכים יעשו עם זה כרצונם, אבל הכי טוב לשים במקביל גם שכבה דקה של נסורת בתוך קן ההטלה עצמו. הנסורת הכי טובה היא שבבי אקליפטוס, רק שאין לי מושג איפה משיגים דבר כזה..ואם מישהו יודע- אשמח אם ישתף אותנו... בכל מקרה - אפשר להסתפק בנסורת פשוטה- או מחנויות או להכנס לאחת הנגריות בסביבה ולבקש יפה קצת נסורת...

LuLiLoPiLaTo1

New member
נ"ש-->כמה שאלות:

רציתי לשאול: 1.האם אפשר ללמד את תוכוני האהבה(ציפורי אהבה) להגיב לגירויים קוליים כגון שריקה?כלומר לחקות צלילים? 2.איך אפשר לדעת את גילם?מה אורך תוחלת החיים שלהם?והאם ישנה אפשרות להבחין אם זה זכר או נקבה? 3.האם צריכים לבנות להם קן?כלומר חייבים לשים להם?

רואי

New member
הנה

את ציפורי האהבה קשה ללמד לחקות קולות למרות שתיאורתית אולי אפשר.. לאחר שהגיעו לבגרות לא ניתן לדעת את הגיל שלהם, קשה להבחין בין זכר לנקבה מבחינה חיצונית, ולא חייבים לשים להם קן אם לא רוצים גוזלים, למרות שמומלץ...

LuLiLoPiLaTo1

New member
תודה רבה!../images/Emo13.gif ועוד שאלה-->

שמעתי פעם שכשרוצים נניח לישון או אם התוכים עושים הרבה רעש אז מכסים להם את הכלוב בבד כהה ואז הם חושבים שזה לילה חח או משהו כזה ולא עושים רעש זה נכון? יש עוד שיטות? תודה מראש

ילי121

New member
כן זה נכון...

זה עוזר מאוד!!! או שתנסי גם לעצבן אותו עד שיתעייף, ואז פשות אין לו כוח (אם יש לך כלב, זה כימעת אותו דבר)

LuLiLoPiLaTo1

New member
וזה מה שעושים? כלומר פשוט לכסות להם

את הכלוב בבד שחור? אבל לכמה זמן אפשר לשים? כלומר זה לא משבש להם איזו שהיא מערכת זמן אם אפשר לקרוא לזה ככה חח כלומר שלא יווצר מצב שיהיו יותר מדיי שעות של חושך.. תודה שוב

ילי121

New member
לא מ'פיתעום????

כודם כל לא חייב בשחור ביכלל! ותכסי לו לכל הלילה ותורידי את הבד בבוקר, מה איכפת לו? הוא ישן ביכלל!!! בערך מתי שאת הולכת לישון!!! נכון סניה חמוד?!

LuLiLoPiLaTo1

New member
אבל אם ישנים בצהריים? אז אם נכסה את

הכלוב שלהם גם בצהריים וגם בלילה או נניח כשרוצים לשמוע תוכנית טלוויזיה והרעש יותר מדיי מפריע.. אז זה יכול להיות יותר מדיי זמן של חושך בשבילם?יש מספר שעות מותרות שאפשר לשים להם את הכיסוי על הכלוב? תודה רבה שוב

למעלה