שאלה דחופה

ערני100

New member
שאלה דחופה

אני עובד על אויד ואני רוצה לעשות כותרות הבעיה היא שהפונטים שיש לי שם...הם ממש ממש "מכוערים" ומוגבלים. איך אני יכול להוסיף פונטים נוספים. האם יש אפשרות כזו? מאיפה..איך וכו'... אשמח מאוד לתשובה .

the M

New member
תמיד ישנה האפשרות

ליצור קבצים בפוטושוט ולייבא אותם לתוך האויד. זה אולי פחות נוח אבל התמורה היא מאגר הפונטים של פוטושופ. מעבר לזה, אפשר לייצר כתוביות באפטר אפקטס או תכנות אחרות כמו אינסקרייבר שלפני כמה זמן דברו עליה פה.

אם יורשה לי...M

מצטער שאני מתערב.. אבל ישנה אפשרות גם להעתיק את הפונטים של האפטר או הפוטושופ לתיקייה של האויד לא?? או שאני מטעה וטועה?"

M

אני מצטרף לשאלתו של הבחור הקודם. יש לי את הפוטושופ,אבל איך בדיוק אני רושם שם כותרת? ז"א,אני אמור לייבא לשם כביכול איזשהו אובייקט שעליו אני אוכל לרשום... והוא לא מזהה לי את הקובץ וידאו,מן הסתם. כי הוא לא תוכנת וידאו. ולכתוב כותרת שהיא עומדת בפני עצמה אני לא כ"כ יודע איך. אולי תוכל לעזור לי? המון המון תודה

the M

New member
הרעיון הבסיסי

הוא לא לייצר קובץ וידאו, אלא לייצר תמונה ולייבא אותה לתוך תוכנת העריכה. כמובן שישנם חוקים בנושא, כמו להשתמש בתמונה שגודלה תואם את גודל הרזולוציה של הסרט, ושימוש בALPHA CHANNEL

ערני100

New member
אני דווקא הצלחתי להגיע לפוטושופ אבל

אני לא ראיתי שם פונטים יותר טובים מהאויד הבסיסי. ז"א,יש בסביבות ה 10 פונטים..אבל הם גם...כאלה מכוערים. האינסקרייבר זה הפיתרון היחידי? או שאולי תוכלו לעזור לי . בבקשה

GGOODD

New member
הרבה יותר פשוט

ממה שהצעתם כאן... יש מאות אתרים באינטרנט שמציעים פונטים בחינם, כל מה שצריך זה ללכת לכל מנוע חיפוש באינטרנט ולרשום: פונטים, fonts ולחפש... משם ההתקנה היא פשוטה, לאחר ההורדה פותחים את תיקיית, control panel, ושם fonts... ומעתיקים את הפונטים שהורדתם לשם, וככה מוסיפים פונטים חודשים...

GOD--אבל איך האויד או הפרמייר..

אמורים לזהות את הפונטים החדשים.???? אשמח לתשובה

GGOODD

New member
ברגע שאתה מתקין פונטים חדשים במחשב

האויד והפרימייר אמורים לזהות אותם אוטומטית... כמו שכל תוכנה אחרת שמשתמשת בפונטים תזהה...

תומשיו

New member
לא צריך לעשות איזה import ?

אחרת לא היו לי רק שני פונטים בעברית, אלא המחשב היה מזהה את כל הפונטים שיש לי במחשב ב"אופיס". אם תפרט את השלבים - זה יהיה יותר ברור.ו.....תודה!

GGOODD

New member
צודק...

מכיוון שעשיתי את פעולת ההעברה הנ"ל כל כך ממזמן אז לא זכרתי אותה... מקווה שזה ברור עכשיו...

תומשיו

New member
ועכשיו הכל מובן...

כשמורידים פונטים למחשב דרך האינטרנט, הם מתרכזים בפאנל קונטרול -> פונטים וכדי לייבא אותם למאגר הפונטים בתוכנת העריכה צריך לעשות import משם. ז-ה מ-ה ש-א-מ-ר-ת ? (כי אני כבר........) חג שמח!

הצלחתי להוריד רק פונטים באנגלית!!

עשיתי בדיוק מה שרשום ...אבל הבעיה היא שאני מצליח להוריד רק פונטים באנגלית.... פונטים מדהימים אבל הכל באנגלית. מאיפה אפשר להוריד פונטים לעברית?? המון תודה זה ממש דחוף

יש די הרבה אתרים

תכתוב בוואלה או בנענע: פונטים זה ימצא לך כמה אתרים יש לדוגמא את העוקץ והפונטיה של בן. אלה בין האתרים המפורסמים והמובילים. יש גם באתר GOOP. מקווה שעזרתי חן

בטח! התקנת הפונטים היא לספריית

הפונטים הכללית של WINDOWS וכל התוכנות שעובדות עם פונטים- תוכנות אופיס, פוטושופ וגם תוכנות עריכת וידיאו- נהנות מהם באותה מידה.

למעלה