שאלה דחופה

הזוהרת11

New member
שאלה דחופה

לאחר החזרת העוברים התחלתי עם אנדומטרין. יומיים לפני בדיקת הדם המיוחלת הפסקתי את תמיכת הפרוגרסטרון כי כל הסימנים הראו שהטיפול לא הצליח.ביום חמישי עשיתי בדיקת דם שהראתה בטה חיובית רק מה שהפרוגרסטרון נמוך והתחלו לי דימומים.באותו יום התחתלתי עם גסטון ועם האנדומטרין כדי להעלות את הפרוגרסטרון. אני בהיסטריה מוחלטת בחרדה שמא קילקלתי משהו. הדימומים ממשיכים האם העובר שכבר נקלט ייפול בגלל כל הסיפור הזה?

בולה101

New member
מקווה בשבילך שהכל יהיה בסדר../images/Emo24.gif

אין לי תשובה ולא רוצה לבלבל. אני במהלך טיפול הפרייה ראשון ובהדרכה כבר הזהירה אותי האחות שלא אפסיק את טיפולי התמיכה אפילו שיש דימום. מקווה בשבילך ומחזיקה אצבעות להריון עגול ותקין

פּוֹנְג

New member
ברכות על החיובי. ואל תפסיקי שוב עם

התמיכה ומהר ביום ראשון תתקשרי לרופא ולהיעצות ואני מניחה שלעוד בדיקת בטא. מחזיקה לך אצבעות שכל יהיה בסדר.

paz ezra

New member
חבל מאוד

שהפסקת, גם אני חשבתי שאני חכמה וצריכה לקבל וקצת זייפתי עם הכדורים ואז יצאה בטא חיוביות בהתחלה הכל היה בסדר למרות הדימומים אבל אחרי 5 ימים ההיריון נפל והדימומים המשיכו. לא בדקו לי רמת פרוגסטרון ולא נתנו לי חיזוק כלשהו למרות ששאלתי. מקווה בשבילך שאצלך זה לא יגמר ככה ושבזכות הזריקות והכל זה יסתדר. מחזיקה לך אצבעות ומקווה שההיריון ימשיך. בפעם הבאה כבר לומדים את הלקח אפילו אם מקבלים אסור להפסיק בשום פנים ואופן את התמיכה אפילו ליום אחד או פעם אחת.

למעלה