שאלה דחופה

• פותח הנושא dj k
  • פורסם בתאריך

dj k

New member
שאלה דחופה

יש לי ידידה בת 18 קצת שמנמונת...שרוצה בכל מאודה לרזות.....היא קבלה את עצתן של חברות שלה וקנתה(בדיוק כמוהן)....כדורים מאיזשהו מדריך בחדר כושר מסויים. הכדורים לדבריו...ממריצים וגורמים לשריפת קלוריות מואצת...כמו כן לדבריו יכולות להיות תופעות כמו רעידות..צמרמורות וכו... כמו כן הוא אמר שיש בזה קפאין ועוד מס מרכיבים...הבנות אמרו שזה סטרואידים. הבנתי מדבריהן שזה ממריץ אותם והן ערניות כל היום וקשה לישון אח"כ...כמו כן זה מגביר מאוד את תחושת הצמא. אוסיף גם שהכדורים הם קפסולות ללא כיתוב כלשהו... אנא ....אם אתם מכירים תנו לי מידע על זה... וברור לי שסטרואידים הם מזיקים ..אבל אני צריך קצת חומר שיעיר את הבנות האלו ויזעזע אותם.... רק לידע כללי...יש המון בני נוער שמשתמשים בסטרואידים לפיתוח הגוף מבלי לדעת את הנזקים. אני צריך לדעת בדיוק מה הנזקים שגורמים סטרואידים

תשובה

שלום לך - dj k א. עיצות אתה יכול לתת עד מחר, השאלה אם יש מי שבאמת רוצה להקשיב להם. צריך להיות באמת טיפש כדי לקחת כדורים ללא שום כיתוב עליהם, מאדם שאין לו שום הכשרה רפואית ועוד הוא אומר לידידתך שזה יכול לגרום לרעד. ב. יכול להיות שהכדורים האלו הם סטרואידים אבל יכול להיות שהם גם כל מיני דברים אחרים שמזיקים אפילו יותר. הרי לא ראית שום עלון או שום כיתוב על הכדורים. ג. לגבי סטרואידים, השימוש בהם יכול לגרום לכל כך הרבה נזקים ובמיוחד בנשים. אם בעתיד היא תרצה להכנס להריון אני מאוד מקווה שלא יגרם נזק שיקשה מאוד על העיניין. ד. יש הרבה דרכים בריאות לרזות. אם ידידתך רוצה לשמוע עליהן אשמח לספר לה. בברכה ישראל

למעלה