שאלה דחופה

• פותח הנושא noa9
  • פורסם בתאריך

noa9

New member
שאלה דחופה

בחודש שעבר הפסקתי טיפול בשל גירוי יתר שחלתי. לצורך קבלת וסת קיבלתי ארגסט (30 כדורים) ויום לאחר סיום נטילת הכדורים קיבלתי וסת. בשל זקיקים שנותרו החליט הרופא שלי לוותר החודש על טיפול של זריקות. עברו 33 ימים מאז קבלת הוסת האחרונה (בדרך כלל אורך המחזור שלי הוא 29-32 ימים), ועדיין לא קיבלתי וסת
אבל 2 בדיקות שתן ביתיות שעשיתי : האחת ביום חמישי והשנייה היום הראו תוצאה שלילית
. אפילו לא היה פס חלש... מה זה אומר? עזרו לי, בבקשה, מנועה שממש מקווה שתהיה לה הפתעה החודש

נועם@בת

New member
אם נשארו זקיקים/ציסטות מהחודש

הקודם, הם בהחלט יכולים לשבש את האיזון ההורמונלי ולדחות את הביוץ. חכי עוד כמה ימים ותחזרי על בדיקת השתן, נקווה לבשורות טובות
. נועם

noa9

New member
אז לא לאבד תקווה?

קודם כל תודה על התגובה המהירה (ממש מהירה!). את יכלה קצת להרחיב, אם את יודעת, למה זה קורה?

לי מ ו ר

New member
היי נועה

קודם כל רק בדיקת דם אמינה מספיק, אז חבל לסבסד את יצרני המקלות. אני שתמיד המחזור שלי היה שעון שוויצרי, כל 28 יום ביום חמישי ב-11 בבוקר, מגלה שהמחזור השתנה לגמרי. חודשים שמגיע כל 35 יום, ופתאום 28 יום.

noa9

New member
בנוגע למקלונים האלה

בעלי ממש כועס עליי בכל פעם שאני קונה אריזה כזו. כשקניתי את הבדיקה הביתית לזיהוי ימי הביוץ, שעולה המון כסף, הוא בכלל השתגע. בכל חודש הוא אומר לי חכי! אין מה לרוץ ולקנות ערכות. אבל אני, כמו ילדה קטנה, פשוט לא עומדת במתח ולפעמים (לשמחתו, לא בכל חודש) קונה ערכה. מקווה שלא אזדקק להן עוד זמן רב.

למעלה