שאלה דחופה!

arden20

New member
שאלה דחופה!

אני עוברת לאמסטרדם עוד שבוע, וזמן קצר אח"כ יש לי חתונה משפחתית באנגליה. מי יודע מה היא הדרך הזולה ביותר (לא טרמפים) להגיע? (לינקים לחברת רכבות ו/או מחירון יתקבלו בהכרת תודה!) תודה מראש!

yayou

New member
easyjet...

אבל כדאי שתקראי את ההתכתבויות שלנו בנושא - מספר הודעות קדימה...

arden20

New member
אתה יכול להוסיף פרטים?

אני אחפש את השירשור. תודה!

yayou

New member
פרטים

כתובת האתר היא easyjet.com ככל שמזמינים יותר זמן מראש כך מרוויחים במחיר. זהירות - אין ביטולים , יש החלפות אך המחיר כבר לא יוצר משתלם. אני חושבת שיש טיסות למספר שדות תעופה בלונדון מאמסטרדם - תבדקי מחירים לכל שדה תעופה , ישנם שדות זולים מהאחרים.

sela v

New member
טיסות ואוטובוסים

יש עוד אופציות. אני יודע שמאנגליה לאמסטרדם אפשר למצא טיסות עם BMI או KLM או BA ב-60 פאונד הלוך ושוב, וזה מה שאת רוצה, לא? אם החברות הזולות זה בערך גם מה שיעלה לך בהתראה קצרה. דרך אגב יש עוד חברות חוץ מאיזי ג'ט, ואת יכולה למצא אותן בדף הקישורים של הפורום. עוד חישוב שצריך לעשות זה הגעה לשדה התעופה וממנו, למשל באנגליה כרטיס מלוטון יכול לעלות משהו כמו 15 פאונד לכיוון, ולהיטרו אפשר לסע עם הפס היומי. בנסיעה באוטובוס הוא לוקח אותך ממרכז העיר ומביא אותך למרכז העיר, ואני חושב שזה יותר זול מהטיסה. תבדקי לפי התאריכים באתר שצירפתי בנוגע לאוטובוסים, ממה שמפרסמים המחיר הוא החל מ-32 פאונד מלונדון לאמסטרדם וחזרה. אפשר בעקרון לעשות את הטיול גם עם רכבת, אבל אני לא חושב שזה משתלם.

sela v

New member
המשך

ראיתי את התשובות שלך בפורום השני, ורציתי להוסיף. אני מקווה שאני לא חוזר על משהו שכבר אמרו שם. יש חברה שטסה מאמסטרדם לסאומהמפטון, אבל המחירים של הטיסות מאד גבוהים, משהו כמו 200+ דולר לכיוון. עדיף לך לטוס לגטוויק או היטרו, פשוט השדות התעופה האחרים בעיר רחוקים הרבה יותר מבורמוס. צירפתי לך את הקישור, שבו את יכולה לראות כמה יעלה לך אוטובוס ישירות משדה התעופה לבורומוס. אפשר להגיע לברומוס גם ברכבת, אבל שאני גרתי באנגליה פגשתי פעם אנשים שנסעו להיטרו באוטובוס הזה. זה צריך לקחת בערך שעתיים וחצי נסיעה באוטובוס, נוסעים דרומה לפורטסמות, משם מערבה דרך סאומהמפטון לברומוס. ברומוס ידועה בתור עיר קיט ליהודי אנגליה. אני יודע את זה מקרובי המשפחה שלי בלונדון, שהמליצו לי לסע לשם, והייתי שם פעמיים.

למעלה