שאלה דחופה...

שאלה דחופה...

היום שמתי קרינון, אחרי שאני מוציאה אני בודקת שכל החומר יצא היום ראיתי שלא הכל יצא (אי אפשר להחזיר חזרה את אותו אחד) אז לקחתי עוד אחד ורציתי להשים עוד טיפה ויצא הכל.. האם 2 קרינון (המינון שלי הוא 1) יכול להזיק??? בבקשההה תרגיעו אותי

לא:)זה התפריט שלי

לא ממש כפול ...

רק בדיעבד הבנתי שהיא שמה יותר מקרינון אחד במועד אחד. אני שמתי אחד בבוקר אחד בערב. כך או כך נשמע לי שזה לא טרגדיה לא לשים את כל המוליך כי גם ככה יש יותר מדי במוליך אחד .הגוף גם ככה לא סופג הכל (אחד או שניים הגוף יקח כמה שיכול) ע"ע הזוועות הצבעוניות שנותרות. היא ככל הנראה תצטרך להשקיע קצת יותר בניקיון אחר כך

גם לי לא נשמע טרגדיה

ויש מצב שאחד כפול התאזן עם האחד ששכחתי

אבל אין לי מושג אמיתי בעניין

&nbsp
לגבי הזוועות הצבעוניות, שמתי לב שבקיץ המצב גרוע הרבה יותר,
כנראה שיש הבדל בגלל הטמפרטורה שבה החומר מאוחסן...
סתם השערה שלי

אין לי מושג אם יכול להזיק, אני בכל מקרה קיבלתי שניים ביום

בוקר וערב,
מה שכן, קרינון אף פעם לא יוצא עד הסוף, תמיד נשאר שפריץ קטן נוסף
כתוב בעלון שיש יותר חומר ממה שצריך, וזה בסדר גמור שנשאר קצת.
&nbsp
בהצלחה!! בשורות טובות

למה אי אפשר להחזיר חזרה את אותו אחד?

בעקרון תמיד נשאר קצת בקרינון, וזה בסדר- גם כתוב בהוראות שיש כמות גדולה יותר ממה שאמורים לשים בפועל, כי אל הכל יוצא.
אבל אם אני רואה שנשאר יותר מקצת- אני מנערת אותו טיפה כדי שהחומר יזוז ומנסה שוב
למה שלא יהיה אפשרי להחזיר את אותו אחד? (באותו הרגע כמובן, לא שומרים את זה לאח"כ או משהו כזה)
אני חושבת שלנסות לשים חדש זה בעייתי- כי אי אפשר לשלוט בכמות שתצא מהחדש
&nbsp
2 קרינון זה לא מזיק מבחינת מינון (זו הכמות שנטלתי כל יום בחודש החזרת מוקפאים על בסיס הורמונלי) אבל אני לא בטוחה שזה רצוי כל כך (תווצר פתאום קפיצה ברמת הפרוגסטרון ויום למחרת תשימי רק אחד כרגיל ואז תהיה ירידה. נראה לי שלא כדאי להתעסק עם זה)

טוליתי

New member
לא סביר שיזיק אבל

רמות הפרוגסטרון צריכות להיות קבועות, וכל תרופה שלוקחים מעבר לפרוטוקול צריכה להיות מדווחת לרופא המטפל.
בהצלחה

למעלה