שאלה דחופה

נושקית3

New member
שאלה דחופה

אני ממש לפני תחילת פרוטוקול -גונל מונפור וחבריו. עדיין לא קיבלתי מחזור. היום היום ה 29 למחזור . בדכ מחזור שלי 28 יום . השאלה שלי היא כזו, במידה ומחזור מאחר, ונניח אקבל מחזור ביום חמישיי או אפילו שישי , איך מתנהל העיניין עם מעקב זקיקים?
הרי האחות אמרה שצריך לעשות מעקב זקיקים ביום ה 2 או השלישי למחזור, מה אני עושה אם יפול על שבת היום בו אני צריכה לעשות מעקב זקיקים? אני ממש בלחץ מזה. הרי צריך לשלוח לאחות במרפאה את התוצאות, אז מה אני עושה, אולטראסאונד זקיקים מקבלים תוצאה ישר? בדיקת דם הרי בטח בצהריים. אז קודם אשלח את תוצאות האולטראסאונד? ורק אחכ בדיקת דם? או הכל ביחד?
נ.ב. מעקב זקיקים זה וגינלי???? או כמו אולטראסנד בטן ? אין לי בעיה עם זה רק להכין עצמי נפשית

ועוד שאלה, אני כעיקרון כבר אמורה לקבל , ולא קיבלתי עדיין , אולי המחזור מאחר כי אני חולה עם צינון חזק וקצת חום???
וירוס שפעת יכול לעכב מחזור? (אתן רואות ,אני כבר לא בסרטים שאולי מחזור מאחר כי אני בהיריון , הרי אמרו לנו שטבעי זה לא יקרה רק IVF כי בעלי אזוספרמי לא חסימתי) אז בכל זאת , האם העובדה שלא קיבלתי אתמול זה כי אני חולה????

תודה מראש

לילי 1979

New member
קרה לי בסבב הזה

שיום 2 יצא שבת. שאלתי את הרופא אם להגיע ביום 1 שהוא יום שישי או יום 3 יום ראשון והוא ביקש שאגיע ביום 3. התחלתי את הפרוטוקול ביום 3. זה היה פרוטוקול קצר כמובן....
הוא לא התרגש....

למחזור (שלי לפחות) יש נטיה מעצבנת

לזוז דווקא כשאני מקווה מאוד שהוא יגיע בזמן, כמו שהוא תמיד מדייק

&nbsp
מעקב זקיקים הוא עם אולטרסאונד וגינלי, פעם אחת עשו לי גם וגינלי וגם בטני, לא ראו טוב.
&nbsp
בהצלחה!
&nbsp

למעלה