כאילו אתה עצלן? (או עצלנית) מה הבעיה ללכת לרשומות הרביעי ולראות לגבי בנו? פלד? אומרים את הסמל של סער לפי השיריון שפלד ירש מסער ותמיד אפשר ללכת שלוש שניות ל"פלדה ואבן" ולקרוא את הסיפור של סער ואיך הוא מנסה לקבל תואר אבירות אמיתי ולהיות שייך למסדר ויש שמה כמה תיאורים לגבי השיריון שלו ויש גם כמה תמונות כמו מותו שרואים את הסמל (ככה אמור לפחות לראות בתמונה הגדולה כפי שהיה לי)
חשבת שבמקרה אין לי את "דרקוני להבת קיץ" בבית? או את "השבועה והמידה"? (השבועה והמידה, לא פלדה ואבן). ואם אתה יודע כל כך טוב לא יכולת פשוט לענות? תודה באמת.
את התשובה לשאלה שלך?? לא אני לא זוכר את הסמל אני יודע איפה הוא מתואר ואני יודע כמה דברים מעבר לזה ויש לי כמה תמונות לא אני יודע שהיו לי (בעבר) כמה תמונות של הסמל אבל איבדתי כל כך הרבה חומר בכללי כשאחד ההרדיסקים שלי נהרס טוטאלית בכל מקרה אני אולי לא נחמד ממש אבל אני לא יודע את התשובה וזה שיש לי גם את שלהבת קיץ וגם פלדה ואבן זה לא אומר שאני קורא את זה אני קורא את המלוריאן עכשיו ואם אתה קורא שני סדרות ביחד זה מזל רע מאוד מאוד
מה מדברי הוא ספיילר בדיוק? | | | | | | | | | | | / אתה באמת חושב שסער הדיכאוני היה מסוגל להשאר חיי עד נראקה? כאילו כשהם נתפסו בנראקה סער לא היה מחזיק מעמד לא אם המצב הנפשי שלו זה היה פשוט חייב לקראת המוות שלו פשוט היה חייב חוץ מזה שרייסט שנא את סער ולא היה עוזר להם אם סער היה בא איתם חיי