שאלה דחופה!!

ננהלה

New member
שאלה דחופה!!

טוב,מי שמכיר אותי יודע,ננהלה....בכל אופן,אני בהתקפים חזקים ומתישים.אני מקבלת פלוטין,סך הכל פעם ביום בבוקר,זה די עוזר לרמת הכאבים,רק מה,שבבית מרקחת לא היה אז נתנו לי במקום זה פריזמה.
יש מישהו עם נסיון?האם יכול להיות שהפריזמה זורק אותי יותר?שהחומר בו יותר חזק ולכן אני עייפה כל כך?אפילו בהקשר לפיברו?
אני יודעת שזו אותה משפחה כי זה ברשימה שמתחת לפלוטין שאני מקבל.
אני כבר ממש,אבל ממש לא יודעת מה לעשות....לאן לברוח מהדבר הזה.היום זה היה שיא,עד חמש אחר הצהריים קמתי לסירוגין!!!יש חיים בחוץ יש עולם שוקק.
טוב.רק תשובה בבקשה לגבי פלוטין-פריזמה.

חיה קרן

New member
זו אותה תרופה

תחת שם אחר וחברה יצרנית אחרת, לפעמים הקופות מחליפות חברה לפי מכרזים ומחירים.
יכול להיות שיש שיוני מאוד קטן בהרכב שמסביב לחומר הפעיל ושזה משפיע עלייך בצורה כל שהיא, מוכר מאוד בעולם הרפואה שחולים לא תמיד מגיבים זהה לאותה תרופה בשוני גנרי [בתקווה שלא בלבלתי שוב את המונחים
]

בכל מקרה- מציעה לך לנסות ולנוח את סוף השבוע, ואם בראשון אין שינוי לגשת לרופא להתיעצות.

עדכני אותנו!

Teary

New member
וואו, מעניין

מה הקשר של פלוטין לפיברומיאלגיה?
אני מטופלת בפלוטין כבר שנים בגלל דיכאון (אני לא יכולה לקחת כדורים אחרים כי אני לא מסוגלת לבלוע כדורים, וזה הכדור היחיד שאפשר לפרק ולקחת את האבקה לבד, היא דוחה אגב), הרבה לפני שידעתי שיש לי פיברומאילגיה או שיש דבר כזה בכלל...
מסקרן אותי, איך הכדור קשור? האם הוא תרופה נפוצה למחלה הזו? במה הוא אמור לעזור? לי אישית הוא עוזר קצת עם הדיכאון, אבל לא עם הכאבים... לא ידעתי שהוא קשור לכאבים בכלל.

ואם כבר, האם יש קשר בין פיברומיאלגיה לזה שאני לא יכולה לבלוע כדורים? כי אמרו לי שזה יכול להיות קשור לתופעה של הידוק שיניים ולזה שהשרירים שלי בלסת ממש ממש מכווצים, והבנתי שזה כנראה נובע מהפיברומיאלגיה...

חיה קרן

New member
תריצי חיפוש בפורום

על "נוגדי דיכאון", "SSRI", "סרוטונין".

לקצר הסברים מאוד:
התרופות האלו פועלות בכמה מישורים ובכמה צורות, והוכח שיש להן השפעה מפחיתה ומקלה של תסמינים רבים של פיברו.

למעלה