שאלה דחופה

taliashaer

New member
שאלה דחופה

היי אני די חדשה פה וקיבלתי המלצה על הפורום מאחותי, אפיתי אתמול עוגה וניסיתי לפצל אותה לשניים בכדי למלא באמצע מוס שוקולד אך כשהחזרתי את העוגה היא לא היתה אחידה, ניסיתי ליישר אותה עם סכין אך כשהנחתי את בצק הסוכר מעל נוצר גל מסביב לעוגה, אפיתי עוגה אחרת אך נשברה לי חתיכה מהצד, איך אפשר לתקן כדי לקבל מראה חלק שלא יראו דרך בצק הסוכר, ועוד שאלה: אני משתמשת ברינג מאחר והתבנית קפיצית שלי אינה גבוהה מספיק, איך אני מניחה את נייר האפיה באמצע הרינג מבלי להתסבך עם הקיפולים, גם כשאני גוזרת זה מסתבך לי, אשמח לתשובה מהירה, תודה רבה ויום טוב טליה

לגבי עיטוף רינג ,תחפשי בגוגל

יש שם הדרכה על זה .
תנסי לתקן עם מילוי של בצק סוכר , או חתיכות של עוגה שימלאו את המקומות החסרים , ע"מ שלא יראו גלים יש להקפיד לשים את העוגות אחת על השניה כמה שיותר מדוייק ותרדדי את הבצק יחסית עבה כד שיסתיר את הפגמים

net the jet

New member
טיפ לחיתוך ושמירה על צורה.

לפני שאת חותכת את העוגה באמצע, לתקוע שני שיפודים באותו קו אחד מעל המקום שאת מתכונת לחתוך, שני בדיוק בקו אחיד, אבל למטה. אחרי שחותכים ורוציםתלהחזיר, את יודעת בדיוק איך להושיב את החלק העליון עך התחתון ואז הסיכוי לדופן חלקה יותר גדול.

עוגה צריכה להײַות ממש חלקה, אם היא לא חלקה, יראו כל גבשוש קטן דרך הבצק סוכר, לכן אם העוגה לא הכי ישרה, רצוי ל״טייח״ טוב עם קרם, אפילו בכמה שכבות- ז״א לשים קרם, לקרר, שוב.. ואז להביא לטמפרטורה של החדר ולצפות בבצק סוכר.

לגבי סיודר הנייר ברינג, צריך להיות כאן בפורום בחיפוש הסבר , תכתבתי ציפוי רינג + גלית, מקוה שתגיעי לזה

hilatw

New member
טליה תעלי תמונות שיראו מה יצא בסוף :)

אני רואה שבסוףאת׳ מבקרת פה מדי פעם! אמרתי לך יש כאן המון מידע שיכול לעזור לך

למעלה