שאלה דחופה.

Leonardous

New member
שאלה דחופה.

אז ככה, אני די חדשה בכל העסק של קיום יחסים, ורציתי לשאול משהו שדי מטריד אותי. אתמול הייתי אצל הבחור ובלהבלהבלה. הבחור חדר קצת, ויצא מיד (לא חדר עד הסוף, והיה שם כמספר שניות.) - שכחנו לשים קונדום. אח"כ שמנו והמשכנו במעללינו (וזה היה הרבה לפני שהוא גמר). העניין הוא, מה הסיכוי השאני אכנס להיריון בגלל השטות הזו? חשוב לציין, אני בדיוק מחכה למחזור (האחרון הסתיים ב6 למאי) כדי לקחת גלולות (המחזור אמור להופיע סופ"ש הבא או בתחילת השבוע שאחרי כן.) העניין די מטריד אותי כמו שאמרתי, ואני שוקלת לקנות פוסטינור. מה הייתם מייעצים לי לעשות?

Leonardous

New member
ולגבי פוסטינור,

אם אני לוקחת, כמה זמן לוקח לזה להשפיע עליי? וכמה זמן לוקחת להשפעה לרדת? תודה

GLEE28

New member
בקשר ליחסי מין...

לפי הידע האישי שלי ולפי תשובותיה של הד"ר בפורום, קיים חשש לקיום יחסי מין כאשר ישנו מגע ישיר בין איברי המין שלכם. ולפי מה שהבנתי היה מגע אפילו מאוד ישיר.... אמנם הוא לא גמר בפנים, אך ישנם הנוזלים המקדימים ("נוזלי האהבה" או וואטאבר) שגם הם מכילים זרע. מה הסיכוי של להכנס להריון בשלב הזה של כמעט מחזור? אני לא ממש בטוחה. בכל מקרה הייתי ממליצה על פוסטינור כדי לא לקחת סיכונים מיותרים אבל בתנאי שתבטיחי לעצמך שזו הפעם האחרונה שאת שוכחת קונדום (איך אפשר לשכוח?) כי פוסטינור זה לא הפתרון בכל פעם. בהצלחה.

למעלה