שאלה דחופה

יובי47

New member
שאלה דחופה

פרסמתי טבעת ב3 דולר עלובים בכדי לצבור פידבקים עד עכשיו מכרתי מספר פריטים והכל הלך חלק אך אתמול הופיע לי שמכרתי עוד פריט אבל כסף לא נכנס ויש לי הודעה. נכנסתי להודעה ואיזה בחורה מספרת לי שהיא רוצה לשלם לי דרך דמי דואר או משהו כזה כי סיפור חייה עצוב והיא מתחבאת מבעלה, כמה שהסיפור נגע לליבי עניתי לה יפה שאני עובד אך ורק ע"י פייפאל ועד כמה שאני מצטער ושתגיש בקשה לביטול העסקה כך שאוכל להחזיר את הטבעת בחזרה ללא עמלה נוספת מצד איביי, אך נתקלתי עד כה בהתעלמות בנתיים אני מפחד שאקבל פידבק שלילי על כך שעוברים היומיים שבהם אני צריך לשלוח את החבילה ולא שלחתי. עם איביי ניסתי ליצור קשר בכדי שיוכלו לייעץ לי מה עושים במצב שכזה אבל איזה סבטוחה אני לא מבין איך מגיעים להתכתב שם עם מישהו , אז ככה 2 שאלות: 1 איך יוצרים קשר עם איביי???? 2 מה כדאי לי לעשות במצב שכזה??? would you please take a postal money order, i dont have a paypal yet i am trying not to let my ex abusive husband track us זוהי ההודעה שלה תודה רבה מראש

BSMerchandise

New member
להבא..

יש אפשרות לחסום משתמשים שאין ברשותם חשבון בפייפל. זה מתבצע בליסטינג עצמו, תחת הלשונית "Other things you'd like buyers to know" ב-buyer requirements. לדעתי כמוכר מתחיל אין לך סיבה להסתבך בצרות כאלו. בקשר לאשה האומללה, אני חושב שזה לחלוטין תלוי בך. אני אשית הייתי שולח, מקבל את הפידבק [שבטוח יהיה חיובי] ובא לציון גואל. עזוב, 3 דולר, מה כבר תפסיד? המשלוח זה הכסף הגדול פה. השאלה היא אם זה אפשרי בכלל לעשות דבר כזה, בלי שאין העברה..

למעלה