שאלה דחופה!

hadaronet

New member
שאלה דחופה!

סיימתי לקחת חבילה של גלולות מרסילון ביום שני (יום שני לקחתי את האחרונה) אני לא יכולה להיות בצום שאני במחזור זה מאוד קשה לי ואני רוצה לקחת עוד חבילה רצוף, הבעיה היא שפספסתי את אתמול כי רק היום קניתי את החבילה וגם יום שני לקחתי את הגלולה באיחור.. מבחינת הגנה אני לא לוקחת סיכונים ולכן אנחנו נשתמש באמצעים נוספים אם נצטרך בחודש הקרוב, אבל מבחינה בריאותית יש לי כמה שאלות... את החבילה שאני מתחילה היום אני צריכה להתחיל מיום רביעי או שלישי? כל יום בחבילה הוא מינון אחר?? זה יגרום לסדר של המחזור שלי להשתנות? (ז"א מעכשיו אני אצטרך להפסיק בשלישי ולא בשני?) זה שפספסתי את אתמול יש לזה השפעה על ההורמונים בגוף או על המינון שאני צריכה לקחת או על ההגנה? צריכה תשובה דחופה כדי לדעת אם להתחיל לקחת היום בערב או לא..

שאלה דחופה!

מקווה שקבלת כבר תשובה לשאלותייך ומתנצלת שלא עניתי מספיק מהר. אם את לוקחת ברצף, הכוונה היא ברצף, כלומר, אם סיימת ביום שני, אז להתחיל חבילה ביום שלישי. כל הגלולות בחבילה זהות. המחזור שלך יופיע מתי שתפסיקי את הגלולות. כלומר, אם תפסיקי בסוף החבילה הנוספת אז המחזור יגיע אז. אם תפסיקי לפני כן, יגיע בזמן ההפסקה. את קובעת למעשה מתי המחזור יגיע.

למעלה