שאלה דחופה!

שאלה דחופה!

איך אני יכולה להפטר משרירים שיש לי ברגלים? מפני שכשהייתי קטנה הייתי המון שנים בחוג התעמלות קרקע וזה פיתח לי שרירים ברגלים ועכשיו כשגדלתי מצאתי אותם נורא לא יפים ולא נשיים מה אני יכולה לעשות כנגד?

עודף

לצערי אחרי תקופה ארוכה אין פתרון לירידה במסת שריר אלא פתרון כירורגי

alice21

New member
ירון אבל אפשר להוריד מסת שריר

כשצמים ולא מתעמלים ואז יש ירידה במסה לא?

Ei V

New member
I heard of something but can not

guarantee it´ll work Some proffesional body builders do 100th of repetitions sets in order to reduce muscle size Now, you ask: Why would they want to get the muscles smaller The answer is symmetry, there suppose to be certain relationship between the sizes of different muscles Anyway the source for this is Marty Galagher, that writes in Flex magazine and many other publications and has a chat in the Washington Post (Link in the forum´s links) Marty interviewed all the top Body builders and many others and himself a coach an an ex-Powerlifter

MidNight Flame

New member
הגוף מחפש אנרגיה אז...

ע"י צום או אכילה מועטת ביותר אחרי שהוא מפרק סוכר ושאר מרכיבי אנרגיה הגוף מתחיל לעכל את השרירים אבל זה מסוכן ואסור בשום אופן לעשות את זה -זה אגב אחת התופעות של אנורקסיה

נו באמת....

אני צריכה פתרון אמיתי! אני גם ככה יחסית נחשבת רזה ואני אני אצום אני אהיה אנורקסית... אז מה אני יכולה לעשות? ועוד משהו איך אני עושה בטן שטוחה שלי ריבועים? כי עכשיו יש לי רובועים ואני לא אוהבת אותם!

MidNight Flame

New member
מצטער חמודה אין לך ברירה וחוץ מזה..

אני חושב שבנות חטובות זה סקסי וכן חטוב בעיני זה קצת שרירי - יש לך תמונה של מה המציק לך כ"כ?

למעלה