שאלה דחופה

אליאנה87

New member
שאלה דחופה

היי אני בת 19 ולפני יומיים קיבלתי מחזור והתחלתי לקחת גלולות פעם ראשונה (הרמונט) ביום הראשון של המחזור נטלתי את הגלולה הראשונה.. הרוקחת אמרה שכשאר אני לוקחת גלולה מהיום הראשון של המחזור אז אני מוגנת מהגלולה הראשונה. היום אחרי יומיים (לאחר נטילת 2 גלולות) שכבתי עם חבר שלי והוא גמר בתוכי ואני גם במחזור.. האם אני מוגנת בטוח ??

להריון ניכנסים כאשר יש ביוץ

וחום הגוף עולה מעט . וזה קורה כשבוע אחרי גמר המחזור מינמום

גלית 1967

New member
דר קרמר עצוב שאתה עוד מסתובב פה ורק../images/Emo20.gif

לידע כללי -יש נשים שבביוץ מדממות ,שמעתי גם על נשים שהביוץ שלהן קרוב לדימום וקיבלו היתר מהרב לקיים יחסי מין כשהן לא "נקיות". רפואה זה לא כמו המחשבים ודברי החשמל שאתה מתקן-בגוף האדם הכל יכול להיות.

גלית יש נשים יוצאות מהככל . אני כותב על

מקרים נורמלים . אני נשוי מעל 40 שנה עם אותה אישה כך שמקיר את גוף האשה טוב . אישתי לא נתננה לי בימי מחזור . מה שכתבתי זה הרגיל . יש נשים ויש נשים , אותם אני לא מכיר

הא? ע"ס מה אתה מבסס את הקביעה (השנייה) שלך?

לא ידועה לי שום מניעה לקיים יחסי מין בזמן מחזור. אני יודעת שהרבה בנים נגעלים מזה (גם אותי זה לא ממש מלהיב ולא ממש פרקטי) ואני מכירה מישהו שסיפר לי שזה לא מגעיל אותו בכלל, אבל הרטיבות של המחזור לא מוצלחת כמו הרטיבות הטבעית של הנרתיק בשאר הזמן, אז הוא מעדיף להימנע כי זה לא נוח לו. אבל אם להם זה מתאים, למה לא?

"לא מקובל" ו"לא רצוי" הם שני דברים שונים מאוד

אז נא לא לערבב ביניהם. עשית איזשהו מחקר או סקר עם מדגם מייצג, או שאתה קובע מה "מקובל" ע"ס ההעדפות שלך ושל אשתך?

אים הייתי מקבל . מהממשלה כסף על מה שאני

חושב . הייתי מעמיק בסוגיה הזו עים מחקר ומקבל יותר . כתבתי מה שאני חושב . רוצה קבלי , לא רוצה אל תקבלי . אבל אל תנסי להיות חכמה יותר מהאפיפיור במה שאת כותבת דברים לא לעניין . מה שכתבתי לא מחייב אף אחד . וכול זוג יעשה מה שבא לו זה הכול . היום לאישתי אין כבר מחזור . ואז מקבל מתי שבא לי . הכייף ביותר שבוע טוב

וואו איזה דיון יצרת פה....

שלום אליאנה, כעיקרון אישה מבייצת ארבע עשרה יום לפני מועד הווסת הבאה. אם יש לך ווסת קבועה, את יכולה לסמן ביומן מתי יהיה הדימום צפוי ולספור ארבע עשרה יום אחורה.... יחד עם זאת בגלל גילך הצעיר והעובדה שאת וודאי בצבא וחווה שגרה לא פשוטה, המחזור נוטה להיות לא סדיר ולכן מועד הביוץ משתנה. מאחר והתחלת לקחת גלולות, סביר להניח שהכל בסדר. בעיני, אין שום מניעה לקיים יחסים בזמן ווסת, אם בא לך ומרגיש לך בנוח, ואם לבן הזוג שלך אין בעיה עם זה גם. בהצלחה

למעלה