שאלה דחופה

MORANI1984

New member
שאלה דחופה

היי לכולם אני ישראלית שנמצאת בארהב כבר שנתיים אני שוהה בארהב יותר מהזמן שנתנו לי(ובבקשה לא להטיף לי על זה זה סיפור ארוך)אני מעוננינת לטוס ללונדון רציתי לדעת אם מישהו חושב שיעשו לי בעיות בשדה תעופה בגלל זה בכניסה ללונדון? ושאלה אחרת האם לישראלים קשה להיכנס ללונדון? בתודה מראש

eyshap

New member
תלוי בגיל של הישראלי ובפקיד ההגירה

בשדות התעופה של לונדון הכל רנדומלי. אחרי שנתיים וחצי של יציאות וכניסות רבות (עם ויזת עבודה חוקית) יצא לי להיתקל בכל כך הרבה וורסיות של פקידים (כולל אחד שהיה לדעתי כל כך אנטישמי שהוא "חשד" בויזה החוקית שלי שהוא דרש ממני להמתים עד שהוא ביצע בדיקה מיוחדת). מאחר והתור לויזות נמצא ליד התור של מי שהוא לא אזרח האיחוד יוצא לי לראות הרבה מאוד את הישראלים שמגיעים ללונדון. אני חושב שכל ישראלי עד גיל 35 שמגיע לבדו תמיד מתוחקר יותר. אם את מראה להם כרטיס יציאה מלונדון, ויש לך הזמנה למלון מוכר זה תמיד יכול לעזור. ראיתי גם שביקשו מישראלים להראות שיש להם כסף מזומן, וזה היה נראה לי ממש מוזר בעידן של כרטיסי אשראי בינלאומיים... בהצלחה

TrigATUSA

New member
לדעתי לא קשה

אם תראי כרטיס טיסה ליציאה מהמדינה השהות המתוכננת שלך תהיה קצרה מאוד (=סבירה לגבי תייר) ותיראי אדם מהישוב (מסודרת, נקייה ולבושה טוב) למיטב ידיעתי אין להם כל דרך לדעת שהיית לא חוקית בארה"ב מצד שני, אם את מתכננת לבוא ללונדון לעשות קצת כסף לא חוקי צפוייה לך, סביר מאוד להניח, אכזבה מרה, כואבת ויקרה

למעלה