שאלה דחופה!

• פותח הנושא yb85
  • פורסם בתאריך

yb85

New member
שאלה דחופה!

שלום לכולם, לפני זמן מה קיבלתי הודעה שעברתי את הריאיון הראשוני לתפקיד "אבטחה ממלכתי" בנתב"ג וזימנו אותי למבחנים. אני יודע שלאחר מבחנים אלו צפויה לי וועדה מסכמת ולאחריה וועדה רפואית ואז כניסה לקורס אחיד. שאלתי היא האם בין שלבים אלה אצטרך לעבור סוג של סיווג בטחוני בדומה לזה של השירות... או שאלו השלבים היחידים? תודה מראש!

תשובה מהירה

התחקיר הבטחוני נעשה ללא נוכחותך,מיד עם מעבר הועדה האחרונה,אם צרכת סמים,או שיש לך עבר "בטחוני" בעייתי,יתכן ותעבור ראיון פנים אל פנים,מול אנשי מח' הבטחון של רש"ת.בד"כ התהליך מתבצע מ"אחורי גבך",וברגע שתקבל את רשיון הכניסה לשטחים המוגבלים בנתב"ג-סימן שאתה "כשר לעבודה הבטחונית".

yb85

New member
תודה רבה אבל-

אכן לפי מה שאת אומרת עברתי את הסיווג הבטחוני כך בישרו לי ונשארו לי מבחנים וועדה מסכמת ורפואית,אך האם את בטוחה שלא אצטרך לעבור סיווג נוסף אני מזכיר שזו האבטחה הסמויה ואלה עוברים קורס אחיד -תודה רבה מקרב לב!

מה שקורה ברמות סיווג בטחוני יותר גבוהות

מבקשים ממך שמות של 3 או ארבעה חברים המכירים אותך היטב,ובאופן אנונימי ואסרטיבי שואלים אותם עליך תחת אזהרה שהם חייבים לומר את האמת בלבד,נראה לי שלא תגיע לסיווג כזה גבוה בנתב"ג.

yb85

New member
מבולבל קצת?!

לפי מה שאת אומרת יערך לי סיווג בטחוני נוסף או לא ? והאם את מכירה את התהליך מקרוב? תודה.

למעלה