שאלה דחופה קניתי מכונה זינגר והיא כל הזמן תופסת חוטים ככה זה צריך להיות???
מ מצפה בכיליון עיניים New member 3/6/08 #1 שאלה דחופה קניתי מכונה זינגר והיא כל הזמן תופסת חוטים ככה זה צריך להיות???
מ מצפה בכיליון עיניים New member 3/6/08 #4 תודה על התשובות המכונה תופסת את החוטים רק בבדים עדינים כמו שיפון....יש משהוא אולי שאני עושה לא כשורה ואני כל הזמן משחילה מחדש
תודה על התשובות המכונה תופסת את החוטים רק בבדים עדינים כמו שיפון....יש משהוא אולי שאני עושה לא כשורה ואני כל הזמן משחילה מחדש
ר רות מלר New member 4/6/08 #5 הניחי מתחת לעבודה מפית נייר מהסוג הפשוט- לא טישו, אלא מחומר יותר יציב כמו שיש נניח במקדונלד- שהיא תהיה יותר יציבה תפרי (כן יחד עם המפית ) אחרי התפירה - קירעי ושחריי את המפית. (שאריות קטנטנות ימסו בכביסה
הניחי מתחת לעבודה מפית נייר מהסוג הפשוט- לא טישו, אלא מחומר יותר יציב כמו שיש נניח במקדונלד- שהיא תהיה יותר יציבה תפרי (כן יחד עם המפית ) אחרי התפירה - קירעי ושחריי את המפית. (שאריות קטנטנות ימסו בכביסה
ש שש שבע New member 4/6/08 #8 לא שווה, עכשיו אין כמו השקל ואחת קטנה, איך קוראים למטבע בן 2 השקל ? שנקל ואיך יקראו לו בחודש הבא? דולר..
לא שווה, עכשיו אין כמו השקל ואחת קטנה, איך קוראים למטבע בן 2 השקל ? שנקל ואיך יקראו לו בחודש הבא? דולר..