שאלה דחופה!!!

שאלה דחופה!!!

היי כולם עיזרו לי בבקשה מי ירה קודם-האן או גרידו??? מקווה ששאלתי נכון...חח תודה מראש

baglemaster

New member
חחח אכן שאלה חשובה

זה כמובן תלוי בגירסא, לא? ואני מצטער אבל אני לא מבין בסבך הגרסאות הקיימות...

skynet4

New member
...

בגירסא הישנה גרידו יורה ראשון מפספס איך שהוא והאן פוגע בו ישר.. בגירסא החדשה איך שהוא עשו ששניהם ירו באותה שניה וכמובן האן הוא זה שפגע בו..

henney

New member
HAN SHOT FIRST!

ואני אקנה חולצה של זה. אפילו בספר שאני קוראת עכשיו הייתה בדיחה על זה, שפלשו להאן וליאה לדירה דרואידים שניסו להרוג אותם ואז לוק שאל אותם אם מישהו ניפצע וליאה ענתה "Han shot first"

rangrok

New member
בסרט המקורי האן יורה קודם

בחידוש שעשו לסרט אז עשו שגרידו ירה לפני כדי שהאן יצא צודק עם אפשר לקרוא לזה ככה

henney

New member
BETREYAL

קניתי עוד 2 ספרים מהסידרהP: ומצאתי את שובו של הג'דיי בעברית... רציתי לקנות רק בגלל שזה של מלחמת הכוכבים, אבל זה היה מזעזע!!!!

henney

New member
חחח זה ספר אדיר! יש לי עוד 3 מהסידרה

את TEMPEST FURY ו INFERNO ויש לי את BLOODLINES וEXILE על המחשב.

נתן 19

New member
אצלי עדיין 2 הספרים שלי לא מסויימים עד הסוף..

את NGO19: Unifying force קראתי עד החצי בערך ואז פרשתי והורדתי אאודיו... בעע... מה שהוריד לי את התאבון עוד יותר... ספר שני שיש זה מסדרת ה-Chiss space, האחד אחרי הטרילוגיה המפורסמת והוא נקרא: סורוויורס קווסט... עוד אחד באוסף זה משחקי הילדים של הסופר... לא רוצה לבדוק אפילו, Episode I novel... על ההתחלה אין חשק להמשיך... אולי בגלל התאבון ההרוס על-ידי אאודיו-בוק...

rangrok

New member
אני קראתי סדרת ספרים של פול והולאס דיוויס

היא הייתה די נחמדה אבל בסופו של דבר אתה רואה שזה לא אותו דבר

נתן 19

New member
התחלתי לקרוא אותה כשהייתי בכיתה ו'...

ואחרי 2 ספרים התחלתי רק לדפדף, ואת 2 האחרונים בכלל לא העזתי לקחת בספריה... מעניין למה אבל אחריהם התחלתי לקרוא את "זבנג" ואז עברתי לספר הראשון של הארי פוטר שגם אותו החזרתי אחרי שקראתי רק 40 עמודים ראשונים... אולי אלה פשוט ספרים שאסור בכלל לקרוא אותם? במיוחד לא בכיתה ו'...

למעלה