שאלה דחופה

רומי^^

New member
יפתי - אם זה לא היה נוגע אלייך../images/Emo68.gif

ולא היה עצוב כל כך - הייתי צוחקת....(ובאמת צחקתי. רואה? החזרת לי את החיוך לשפתיים). את בטוחה שהן לא קשורות בצורה כלשהי למשפחה שלי, מצד אמי
חייבת לברר...
העיקר שעבר בהצלחה ולא נמצאה שום בעיה. אז בואי ונצליח כבר. נשיקות -

אין כמו ב ../images/Emo82.gif

אני שמחה שהכל בסדר, ואת כבר אחרי שלמה ובריאה. חשבתי שרק אני אלרגית במצבים האלו... שיהיה רק טוב, שטרודל

תעזבי את הדודות, העיקר שהכל בסדר.

בינינו, אם חו"ח היו מגלים משהו, היית זוכרת בכלל לספר לנו עליהן? במקרים כאלו, תגידי לבעלך העדין-לא רומזים. אומרים במפורש! ואם את בצום-גם את זה אומרים במפורש, שיאכלו בחוץ (וככה גם יהיה קצת שקט). אבל עזבי, את לא צריכה כבר את העצות האלה-בפעם הבאה שתהיי שם זה כבר יהיה לשאיבה. ולגבי מפלי הניאגרה-זו תקלה ישנה, הם פשוט לא מתקנים שם כלום. תרגישי טוב, תנוחי בבית מכל היום שעבר עלייך, ותוציאי החוצה את כל האויר שהצטבר-עברת את הצומת, ואפשר להמשיך ישר אל היעד.

שני 4

New member
הי רומי, אני שמחה שעברת את זה

את הפעולה, והכל בסדר. מקווה ש IVF הבא יניב פרי, מהתיאור שלך באישפוז היום בתל השומר, זה מאוד מעצבן שיש נשים כאלה ששוכבות ליידך. אבל דוגרי: מה יותר חשוב השכנות בחדר,שזה למספר שעות,או תוצאות הבדיקה! בקיצור ,אני שוב שמחה שהכל בסדר. את יודעת בשבוע הבא,אעשה את השאיבה, חשבתי על זה שאצטרך להשאר מספר שעות להשגחה. בעקבות מה שסיפרת, אני רוצה שישימו אותי בחדר פרטי. תגידי- יש בנות שם בחדר פרטי? (האמת אני מתארת לי שיתחשבו במצבי... וישימו אותי בחדר פרטי.) חמודה אני רוצה לשאול אותך משהו, את יודעת בעקבות מצבי הרפואי,את חושבת שהפרופסור הבכיר ביותר יעשה לי השאיבה? אני לא רוצה ליפול קורבן לעוד מחדלים של רופאים....

neta2

New member
אוי פולין פולין

קרעת אותי בתיאורך המדוייק להדהים.. טוב שאשפר קצת לצחוק מבעד לייאוש והכאב , אני מקוה שיצליח לך הפעם הזאת , כי באמת כמה עוד אפשר לסבול ? ועוד מוקפת פולניות קרחצניות עם זהבים!! מאחלת לך לידה שקטה יותר, ואם לא דולפינים אזי חדר לבד!! ומי יודע אולי זאתי ששכבה לצידך, היא אחת מבנות הפורום כאן... לעולם אי אפשר לדעת, אז נאחל גם לה שיצליח ומהר, כי עם פולניות סביבה זה קשה יותר...

נועם@בת

New member
זאת היתה כפרת עוונותיך

שלחו לך את כל 4 הדודות האלו כדי לכפר על כל עוונותיך, וכך יצאה היסטרוסקופיה למופת
נגד פולניות אין הרבה מה לעשות, חוץ מלאיים או לצעוק או להפוך אותן עם הכסאות, אבל אני חושבת שגם זה לא ממש משנה להן. העיקר שהכל תקין, וחבל שאת לא יודעת להעריך את רחש המים הזורמים. זה אידיאלי למדיצטיה, לא הבנת את זה?
אז שחלל הרחם שלך יתמלא בקורב בעובר מושלם שיהיה מוצלח לפחות כמו הגדולה. שנגרש אותך מכאן ברעש וצלצולים
(וחוצמזה, למה את לא משרשרת
?)
נועם

תודה לאל שהכל בסדר

נכנסתי לראות אם כתבת משהו ושמחתי לקרוא שהרחם בסדר. חוסר התחשבות נוראי מה שהיה בחדר, באמת גורם להעריך את הבית. אז הסכימו להרדים אותך ופספסת את הסרט בטלויזיה, והעיקר שאת אחרי ומוכנה לטיפול חדש.

מיליקי

New member
רומי, איזה יופי שהכל בסדר,

ובתור אחת שיש לה גם את התפוצה הזו במשפחה, אני מבינה בדיוק על מה את מדברת. שיהיה לך בהצלחה! מילי

saga

New member
אז אפשר להגיד שמשעמם לא היה לך...

קודם כל אני שמחה לשמוע שהכל בסדר, עכשיו את כבר יכולה לנשום לרווחה, זה כבר מאחורייך, אז תנוחי בבית, ותצברי כוחות לסיבוב הבא. חוץ מזה חשבתי לעצמי, שאם את כבר חושבת על מקומות פוטנציאלים ללידה אז כנראה שאת כבר מוכנה
, שיהיה לך בהצלחה

אולה *

New member
משעמם ממש לא היה. רוצה עוד סיפור?

עברתי שתי גרידות. שתיהן באסף הרופא. החוויות היו .... 1. בפעם הראשונה לפני הניתוח שכבתי בחדר ענק עם הבחורות שעברו שאיבות באותו יום. כולן יצאו וחזרו ואני שכבתי שם ובכיתי. מאחורי הוילון עשו US לבנות IVF (כי קרה משהו בחדר US, אז הביאו את המשכיר ושמו לידי ממש). 2. כאשר חזרתי מהניתוח השכיבו אותי בחדר ל-3. לידי היתה בחורה שבאה לעשות הפלה, כי החבר שלה חשב שזה הדבר הנכון לעשות. ואני שמעתי את הבכי שלה ואת השכנועים של האבא והחבר. 3. אה, עוד לא סיפרתי, שאת תאריך הניתוח קבעו לי ב-2 הפעמים לבעוד שבוע. שבוע להסתובב עם עובר מת. זה הורס. =============================================== רומיקו, אני שמחה שהרחם שלך מוכן ל-IVF ואולי הטיפול הקרוב ישים קץ לכל הבעיות. אני אחזיק לך אצבעות. נשיקות, אולה

venus13

New member
היי רומי

טוב לשמוע שהכל בסדר- פיזית לפחות - ושההסטרסקופיה מאחורייך - אני בטוחה שהוקל לך מאוד לגבי הטראומה עם הפולניות - אולי באמת הדבר הטוב שיצא מזה - לידה עם דולפינים - נשמע לי מצויין שיהיה לך המון הצלחה בהמשך וחג שמח ונוס

עמית@

New member
לידה עם תמנונים שקלת???

אתמול בלילה אני ויוסי ראינו סרט ב3 לפנות בוקר על תמנון ענק שאוכל אנשים- להשאיל לך אותו?? אני כל כך שמחה שהכל תקין (איזו הקלה..) את הרירית אי אפשר ממש לבדוק אבל זה לפחות מאשר את העובדה שלא חוסם אותה שום דבר מכני (דהיינו היא לא מגיבה טוב לגירויים אסטרוגנים אבל היא לא פגומה טכנית) ואני כבר כל כך רוצה לראות אותך מצליחה- כי די כר הגיעו מים עד נפש בכל מקרה שמחתי לשמוע למרות הזוועה שחווית

yala85

New member
היי רומי

אני לא יודעת לענות לך על זה כי לא עברתי את זה אבל אני כן עברתי הסטרוסקופיה ניתוחית וגם לפרסקופיה ואושפזתי לילה אחד. אז אני לא יודעת אם זה אותו דבר. אבל בכל אופן שיהיה לךך בהצלחה ובלי כאבים. חג שמח

חןחן

New member
חמודתי,../images/Emo104.gif

לי היתה היסטרוסקופיה אבחנתית, ונאמר לי שאם אכן יהיה פוליפ (הסיבה שהופניתי לבדיקה)יגרדו אותו 0מה שהוך את זה לניתוחי כי גירדו את הפוליפ). אצלי בכלל שהכל היה בסדר, נשלחתי הביתה לאחר כ-3 שעות. ההרדמה מלאה, כי זו פעולה חודרנית ביותר, במשך כ-40 דקות. אחרי כשעה, אם אחרי ההתאוששות הכל בסדר, ישחררו אותך. שוב, תלוי ה יגלו ואיזה "ניתוח" יעשוץ במקרה שלי זה מה שהיה. שיהיה בהצלחה. ואל תדאגי - יהיה בסדר.

חןחן

New member
אופס...לא שמתי לב שהשרשור ארוך

וכבר היו התפתחויות אחרות.
אני שמחה שהכל עבר שלום. ושיהיה בהצלחה.

למעלה