שאלה דחופה

מצב
הנושא נעול.

הדס58

New member
שאלה דחופה

שאלה דחופה
כיוון שיש בעיית זרע ולא רק בעיית ביציות. מה ההמלצה? האם לקחת זרע מהארץ (לפדיוס -קפריסין) או להשתמש בבנק הזרע שלהם? מה שמלחיץ אותי זה הלוגיסטיקה שכרוכה בתיזמון מול בנק הזרע בארץ, וההודעה הקצרה מפדיוס להגעה אליה, והשגת האישורים ונשיאת המיכל. דבר נוסף, אני רוצה לקצר עד כמה שאפשר את השהות שם. מה דעתכם?

אדוינה

New member
שאלה טובה...

שאלה דחופה
כיוון שיש בעיית זרע ולא רק בעיית ביציות. מה ההמלצה? האם לקחת זרע מהארץ (לפדיוס -קפריסין) או להשתמש בבנק הזרע שלהם? מה שמלחיץ אותי זה הלוגיסטיקה שכרוכה בתיזמון מול בנק הזרע בארץ, וההודעה הקצרה מפדיוס להגעה אליה, והשגת האישורים ונשיאת המיכל. דבר נוסף, אני רוצה לקצר עד כמה שאפשר את השהות שם. מה דעתכם?
שאלה טובה...
אך לא יכולה לעזור לך. האם יש אפשרות לקבל תרומת זרע מפדיוס,ובאיזה עלות? לדעתי אפשר לסדר עם בנק זרע בארץ,לקבל את התרומה גם בהתראה קצרה. אך תתכן בעיה בסוף שבוע. שיהיה בהצלחה,ותספרי מה החלטת ואיך מסתדר.

tuttifrutti

New member
נקודה למחשבה

שאלה טובה...
אך לא יכולה לעזור לך. האם יש אפשרות לקבל תרומת זרע מפדיוס,ובאיזה עלות? לדעתי אפשר לסדר עם בנק זרע בארץ,לקבל את התרומה גם בהתראה קצרה. אך תתכן בעיה בסוף שבוע. שיהיה בהצלחה,ותספרי מה החלטת ואיך מסתדר.
נקודה למחשבה
יתרון בלקחת תורם ישראלי הוא שתוכלי לבחור מישהו מהעדה שלך כך שיהיה איזשהו דמיון לך/קרובי משפחה שלך, אולי לאו דווקה אצל התינוק אבל בגיל מבוגר יותר. ועוד נקודה((אולי פחות דחופה) אם יירצה הילד לדעת שאין קרבה משפחתית בינו לבין בחיר ליבו יוכל לבדוק זאת בבנק זרע ישראלי, לא יודעת לגבי בנק זרע בחו"ל. בהצלחה!

הדס58

New member
אני דיי מתלבטת....../images/Emo35.gif

שאלה טובה...
אני דיי מתלבטת....

לגבי פדיוס, הם מקבלים את הזרע מדנמרק. הרופא שלי אמר שבנק הזרע בדנמרק מספק כמעט לכל אירופה ובכלל זה לפדיוס. העלות 280 $. אחת הבעיות היא באמת שהייתי רוצה שזה יהיה בן העדה שלנו. עוד לא החלטתי ובעיקר קשה לי להחליט.!!

ayoosh

New member
לגבי קיצור שהות

שאלה דחופה
לגבי קיצור שהות
זה יכול להיות שיקול לתרומת זרע משם, כי אז תוכלי להגיע רק ליום ההחזרה...

tuttifrutti

New member
נשמע לי מחיר יקר

לגבי קיצור שהות
זה יכול להיות שיקול לתרומת זרע משם, כי אז תוכלי להגיע רק ליום ההחזרה...
נשמע לי מחיר יקר
1 העלות-בתל השומר משלמים 350 ש"ח למנה. באיכילוב סכום דומה. לא יכול להיות הבדל מאוד גדול בעלות בביתי חולים ממשלתיים אחרים אליהם תפני. ואת הזרע את מקבלת על המקום. ז"א אם את רשומה אצלם. לשם כך את קובעת פגישה עם מנהל בנק הזרע אשר אורך ראיון איתך, ובאותו מפגש את יכולה להחליט על תורם מתאים. עלול להיות זמן המתנה לראיון עם מנהל בנק הזרע. בשביל להוציא את המנה שקנית את חייבת להביא בקשה של מתקן רפואי ידוע שמבקש בשמך מנת זרע. אחרת לא יספקו לך "את הסחורה" אסור להוציא זרע מהבנק "סתם כך" 2 את מקבלת זרע של דני? הם חתיכים! אבל לא דומים לנו. בכלל. העיקר שיהיה הריון וילד בריא. אם יש לך עוד שאלות, שאלי ונענה בשמחה.

הדס58

New member
דני ממוצא קווקזי../images/Emo6.gif

נשמע לי מחיר יקר
1 העלות-בתל השומר משלמים 350 ש"ח למנה. באיכילוב סכום דומה. לא יכול להיות הבדל מאוד גדול בעלות בביתי חולים ממשלתיים אחרים אליהם תפני. ואת הזרע את מקבלת על המקום. ז"א אם את רשומה אצלם. לשם כך את קובעת פגישה עם מנהל בנק הזרע אשר אורך ראיון איתך, ובאותו מפגש את יכולה להחליט על תורם מתאים. עלול להיות זמן המתנה לראיון עם מנהל בנק הזרע. בשביל להוציא את המנה שקנית את חייבת להביא בקשה של מתקן רפואי ידוע שמבקש בשמך מנת זרע. אחרת לא יספקו לך "את הסחורה" אסור להוציא זרע מהבנק "סתם כך" 2 את מקבלת זרע של דני? הם חתיכים! אבל לא דומים לנו. בכלל. העיקר שיהיה הריון וילד בריא. אם יש לך עוד שאלות, שאלי ונענה בשמחה.
דני ממוצא קווקזי

אני רשומה בתל-השומר. האם ניתן לקחת את הזרע מבעוד מועד ולאכסן אותו במקום זמין יותר מאשר בתל-השומר. כי אני לא יודעת כמה זמן ההתראה של פדיוס.זה כל-כך מלחיץ אותי. איך שמדינת ישראל עושה לנו את החיים קשים והכל בגלל מנוול אחד... (שהייתי מטופלת שלו).

בריזה1

New member
את יכולה לשלוח את הזרע

דני ממוצא קווקזי

אני רשומה בתל-השומר. האם ניתן לקחת את הזרע מבעוד מועד ולאכסן אותו במקום זמין יותר מאשר בתל-השומר. כי אני לא יודעת כמה זמן ההתראה של פדיוס.זה כל-כך מלחיץ אותי. איך שמדינת ישראל עושה לנו את החיים קשים והכל בגלל מנוול אחד... (שהייתי מטופלת שלו).
את יכולה לשלוח את הזרע
לפדיוס עם מישהי שנוסעת לפנייך (אם היא תביע הסכמה כמובן) תרשמי הודעה בפורום ואולי תקבלי תגובות חיוביות. כך גם תקבלי זרע ישראלי וגם לא תצטרכי לנסוע ליותר מיום אחד. בהצלחה בריזה

מצב
הנושא נעול.
למעלה