שאלה דחופה!!!

np2004

New member
שאלה דחופה!!!

אני המון זמן מחפש אחר כלב מסוג רידג'בק, ומצאתי סוף סוף ביד 2.... מה אתם אומרים על הכלב שרואים בתמונה? בעל הכלב אמר שהאמא גזעית והאבא חצי גזעי, יכול להיות שהאבא מעורב עם לברדור? כי הגור מאוד דומה...

Ultra marine

New member
../images/Emo31.gif

אם את מעוניינת ברודיזיאן רידג'בק פני לרכז הגזע ובררי אצלו בפרטים לגבי המלטות קרבות. *אל* תקני כלבים מעורבים / "חצי גזעיים" / "כמעט גזעיים" / גזעיים בלי תעודות. אנשים כאלה עושים מסחרה על הכלבים שלהם ומוכרים את הגורים בשביל להרוויח עליהם. אם את לא מעוניינת בכלב גזעי עם תעודות את מוזמנת לחפש בעמותות השונות רידג'בק או כלב הדומה לרידג'בק ולהציל חיים. פרטי החוג לרודזיאן רידג'בק: יו"ר ומרכזת גידול: אורית נבו 08-9217036 [email protected] מזכירה: ליאת פלג 02-5900116 [email protected] גזבר: משה גורליק 03-9013373 [email protected] כתובת: ת.ד 10925 ראש העין 48056 מרכזת פניות החברים והציבור: ורד זוהר 09-8666655 מידע בשפה הרוסית: רימה גרידנסקי 08-6881341

האבא חצי גזעי, הכלב 3/4 גזעי

ובעל הכלב אדיוט שלם... האמת שהכלב שהוא מעורב לכל הדעות הוא מתוק+
, קח אותו ועזוב אותך מתחקירים ממה הוא מורכב

מומלץ לעשות זאת כמו שצריך

לרכוש כלב בעל תעודות או לחליפין- לאמץ רידג'בק מעמותה. קניה של גור לא גזעי נותן לגיטימציה לבעלים להרביע שוב ושוב. היום קשה למצוא בתים לגורים, אנשים מוסרים ומוסרים- העיקר להפטר מהבעיה הזאת שהכלבה שלהם המליטה.. אם תעזור להם למסור את הגורים, אתה מקל עליהם ובייחום הבא הכלבה תמליט שוב- והנה לנו עוד גורים למעגל בארץ- 100000 ננטשים כל שנה.. עשרות אלפי כלבים בריאים וצעירים מומתים כי אין להם דורש, העמותות והכלביות מלאות כלבים שחיים בכלובים כבר שנים, פשוט רע. לפני מס' חודשים, הייתה אצלי סדק, רידג'בקית בת חודש שחיפשה בית, זה היה סיפור בפני עצמו, אבל בשורה התחתונה, הבעלים של הנקבה ניסה להיפטר מהגורים (כשסדק הייתה אצלי, אחיה כבר היה ז"ל)... מצאתי לה בית נהדר אחרי שבוע- אתה צריך רק לחפש טוב!! עדיף לחכות קצת ולעשות את זה כמו שצריך.

np2004

New member
הקיצר

הקיצר יש לזה איזשהו עירבוב של רידג'בק ולברדור? בכל מקרה הכלב מתוק!!! יש לכם מושג איך הוא יראה כשהוא יהיה גדול? איך הוא יראה כמו רידגבק? באותו הגדלים?? הבנתי מבעל הכלב שיש לו פס על הגב כמו לרידג'בק והאמא גזעית והאבא חצי רידג'בק גזעי וחצי משהו אחר... השאלה: כדי?

np2004

New member
הקיצר, כנראה שלא הבנתי

אולי שמישהו יסביר לי בעברית או בשפה אחרת כדי שאני אבין?

b love

New member
בעברית-

הכלב שלך לא גזעי, כי אין דבר כזה חצי גזעי, כנראה עבדו עלייך, כלב גזעי מגיע עם תעודות. הכלב שלך הוא מעורב ובגלל זה אי אפשר לדעת בוודאות איך יראה שיהיה גדול.

Bakura

New member
בכלבייה שלנו יש לנו רידג'בקית מעורבת.

קוראים לה לורי, היא בת תשעה חודשים.~

Bakura

New member
אני יודעת ../images/Emo23.gif

היא פשוט שידרגה את הרידג'בקיות לרמות חדשות.3> אין הרבה תמונות פנים ברורות, פשוט כי הכלבה הזו כל כך אנרגטית שרוב התמונות שצילמתי יצאו מטושטשות.

למעלה