שאלה דחופה!

sadehavi

New member
שאלה דחופה!

שלום, הכלבה שלי פיתחה מעין גירויים על העור. זה היה אחד קצת אדום בהתחלה לפני כמה ימים ולא ייחסתי לזה חשיבות אבל עכשיו זה מתרבה ומתפתח ובמקום של הגירוי הפרווה נעלמת. אני בירושלים עכשיו והוטרינר שלה בבאר שבע. האם כדאי ללכת עכשיו או אפשר לחכות ליום ראשון

shirili

New member
ניראה כי העניין הזה יכול לחכות עד יום ראשון

כמובן שרצוי כמה שיותר מהר לפתוא את הבעיה אבל זה לא מקרה חירום

sunrize1

New member
גורמים אפשריים

אלרגיה לפרעושים. אלרגיה למזון דלקת עור טפיל עור חיצוני דלקת עור פטרייתית ועוד... אני לא יודעת מה מצבה של כלבתך כרגע ,אבל כדאי לבדוק אם היא אוכלת ושותה,אם אין לה חום ,אם היא מתגרדת הרבה ונראת סובלת ובהתאם, לצלצל למרפאה וטרינרית שפתוחה 24 שעות ביממה ולהתייעץ איתם.

sunrize1

New member
לי אין,אבל אפשר לחפש בגוגל

או שאולי מישו מכאן יודע פרטים.... אנסה גמני לחפש בשבילך במנועי חיפוש

אולי דמודקס?

אני חובבנית בתחום, אל תיבהלי מדבריי. מכיוון שאמרת שהפרווה נעלמת, אני מודאגת. היכן הגירויים והפרווה הנעלמת נמצאים בגופה? דמודקס

veredtered

New member
יכול לחכות ליום ראשון

סביר להניח שיש לכלבה דלקת בעור אולי כתוצאה מאלרגיה, שתטופל או באנטיביוטיקה או בשמפו רפואי או במשפחה. אולי יקחו גם תרבית לפטריה. ויעשו משטח מיקרוסקופי לחפש טפילים ואם ימצאו פטריה או טפיל יטפלו בהתאם. בכל מקרה לא נראה לי שצריך להלחץ
. ורד (הוטרינרית)

sadehavi

New member
הכיוון הוא באמת פטריה או טפיל

הווטרינר לקח לבדיקה מקרוסקופית ואמר שאינו רואה טפיל, אך הוא יעשה בדיקה נוספת בשבוע הבא. בינתיים היא קיבלה טיפול נגד פטריות. וזה גם המקום להגיד איזו מילה טובה על הוטרינרים בצער בעלי חיים באר שבע. הם מסבירים לנו כל דבר, מרגיעים והוגנים מאוד מאוד. יישר כוח

למעלה