שאלה דחופה !!! SOS

מאיטאי

New member
שאלה דחופה !!! SOS

אסתר, אני מעתיקה לכאן בקשה לעזרה שהועברה בפורום הנקה. היא בארה"ב אח"כ תמסור היכן. עד שתפנה ליועצת הנקה מוסמכת במקום מגוריה, אולי תוכלי לעזור לה וגם להפנות אותה למרכז או מישהי שמרכזת פרטים של IBCLC בארה"ב. שאלתה : האם מאוחר מדי לחזור להניק? היי, בלי כוונות התפרצות אגרסיביות לפורום, יש לי שאלה... רועי כבר בן שבועיים ואוכל בעיקר פורמולות הספקת החלב שלי כנראה לא הספיקה לו... אני אסביר: בימים הראשונים שניסיתי להניק, נראה כאילו הוא משתמש בי כבמוצץ בלי להגיע לכלום והוא נכנס (יחד איתי) למעגל של תסכול בכי ורעב בעצת הרופא ויועצות ההנקה נתתי לו פורמולה כתוספת, והילד התחיל לפרוח הוא אכל ואכל ואכל והצבע חזר לו והוא היה פחות קטטוני ואדיש ראיתי כי טוב לילד לאכול מבקבוק, והתחלתי לשאוב לו חלב אם החלב מתמעט לי בכל יום, ואני בקושי מצליחה לספק לו ארוחה אחת ביום מה עושים??? האם זה מאוחר מידי? לוותר על הפנטזיה של ההנקה לגמרי? אני מיואשת ומתוסכלת ונראה לי ואיבדתי אמון בציצים שלי... טוטי, אמא של רועי 12.12.02

It is never too late!!

Don´t give up!! First of all, where do you live? I am sure that the yoetset hanaka who saw you was not really a yoetset hanaka IBCLC, but someone who took a course an d calls herself a yoetset hanaka. I think that you have to see a real yoetwet hanak a who will explain to you how to maintain your milk supplya nd then fix the breastfeeding. which pump are you using? when I know which pump, I will try to expalin the correct pumping techniques. Your baby was probably not latched well on to the breast, and that is why he did not get your milk. He should take as much of the hila under the nipple as possible into him mouth. A baby feeds from the breast, and not rom the nipple. If you look into the gallery in this forum, you will see pictures of how to latch him onto the breast. Here is a site which explains how to latch him on to the breast.​

למעלה