שאלה דחופה

שאלה דחופה../images/Emo70.gif

אז ככה אני בת 16 וחצי וגרה עם אמא שלי בדירה דיי קטנה (3 חדרים) לפני כמה חודשים נולדו למכר טוב של המשפחה שלי 4 גורי רודיזאן ריצ'בק גיזעיים. ל3 מהם הוא מצא בית (ספק אם בית שיטפלו בהם כמו שצריך.....אבל בית, נידהמתי מהזילזול שלו כלפי הכלבים האלה.) אמא שלי לא הסכימה לי לקחת גור מכיוון שזהו כלב יחסית גדול ואין לנו מקום. הגור האחרון שנותר לא נימצא לו בית...והבעלים החסרי לב שלו חשבו לזרוק אותו לרחוב, אמא שלי שהזדעזעה מזה החליטה לקחת את הגור מכיוון שהוא ממש עמד לנטוש אותו במזבלה. אמא שלי ואני מאוד אוהבות את הכלב והוא אצלנו קרוב לחודש אני מאוד קשורה אליו למרות שהוא אצלי לא הרבה זמן...ואני מקווה שאני אוכל להחזיק אותו, ממה שכן אני מפחדת שלכלב אין מספיק מקום בבית וכשהוא יגדל לא יהיה לו מקום. חשוב להזכיר שאני מטפלת בכלב ומוציאה אותו 3-4 פעמים ביום לטיולים ארוכים, בעיקר בשעות הערב כשלא חם במיוחד. אני עושה לו המון פעילות גופנית בחוץ ומשתדלת שלא ירגיש חוסר מרחם, ושיוכל להשתולל בחוץ כמה שיותר...רציתי לשאול האם הכלב לא "יסבול" מחוסר מקום כשיגדל? האם זה באמת עינוי כלכך גדול בשבילו? או שאפשר להסתפק בטיולים שאני עושה לו ובריצות הארוכות? אני ממש לא רוצה להיפרד מהכלב הזה כי אני מאוד אוהבת אותו ולא יכלתי להרשות לו להישאר ברחוב....לכן לקחתי אותו, שלא תגידו שאני חסרת רגשות בגלל שלקחתי כלב כלכך גדול לדירה יחסית קטנה ללא גינה.

נופר21

New member
../images/Emo26.gifלי יש את התשובה../images/Emo36.gif

שרונה כל עוד תמשיכי בהתמדה להוציא את כלבך, להריץ אותו פעמיים שלוש ביום לא יהיה חסר לכלב כלום. מעבר לחום והאהבה שהוא מקבל וצריך לקבל בבית. כשכלב מקבל חום ואהבה תאמיני לי שהוא לא ידרוש יותר מזה מעבר לטיולים ולהוצאת המרץ כי אם זה לא יעשה הכלב יפרוק ת אנרגיות שלו בבית על החפצים והרהיטים שלכם ותאמיני לי לא כדאי לראות את הנזקים הללו כי הלב יתחיל לכאוב לכם מדברת מניסיון

למעלה