שאלה דחופה

liat125

New member
שאלה דחופה ../images/Emo53.gif

אני צריכה את עזרתכן - מישהי נתקלה בכזה דבר??? אני ביום ה15 אחרי IUI. עם תמיכה של גסטון. ביום ראשון שזה היה היום ה11 בערב היו לי הפרשות עם דם ורוד, הבנתי ששוב נכשל ולא לקחתי את הזריקה... שמתי פד והלכתי לישון למחרת קמתי בבוקר וכלום הכל נקי, ככה היה כל מהלך היום לכן בערב לקחתי זריקה. יותר מאוחר שוב היו היו הפרשות עם דם - בבוקר שוב הכל נקי. ביום שלישי (שזה היה היום ה13) עשיתי בדיקת דם והיא יצאה שלילית. הרופא אמר שאני אפסיק עם הגסטון. בנתיים עד עכשיו לא קיבלתי. הרופא חושב שאולי זה היה מוקדם מדי לבצע בדיקה (ביום ה13??!!) ואמר שאם לא אקבל עוד כמה ימים אחזור על הבדיקה. מה ההגיון אומר? המחזור פשוט מתעכב לו ומשגע לי ת'שכל (למרות שהיו דימומים כבר בראשון ושני) או שאולי....... יש עוד סיכוי אני משתגעת פה.....

עמית@

New member
ההגיון אומר שבטיפולים הכל יכול

לקרות, בהחלט ייתכן שהמתחזור מתמהמה לו, והוא יגיע בקרוב. ייתכן גם שאת בהריון ואם לא תקבלי עד יום ראשון אזי עשי בדיקה נוספת (לפעמים היום ה-13 הוא מוקדים מדי, אם כי לרוב לא.)

liat125

New member
ועוד משהו...

הרופא אמר שאני אחזור לגסטון עד שאקבל או שאני אקבל תשובה שלילית נוספת (כלומר אחרי שאעשה שוב בדיקת דם). יש לי כל הזמן כאבי מחזור אבל יש לי אותם עו מ"תקופת" ההמתנה של השבועיים ליאת

העין ה 3

New member
כאבי מחזור יש גם בתחילת הריון

אבל הם גם יכולים להיות תופעת לוואי של הגסטון.

בתקופות שאני לקחתי גסטון

המחזור הגיע 3-4 ימים לאחר הפסקת הזריקות. מקווה שאצלך הוא מתעכב מהסיבות הנכונות...

liat125

New member
זהו שבכל הטיפולים הקודמים

המחזור תמיד הגיע לפני שנגמרו ה14 יום. אז חשבתי אולי..... טוב, בכל אופן תודה על התשובות המהירות. כל מה שנשאר זה לקוות לטוב. תודה

מהו הגסטון ?

סליחה על הבורות אבל מהו אותו "גסטון" אני בעיצומו של הטיפול ה - 4 (הזרעה) הטיפול כולל גונל,מנגון וסטרוטייד ובלי קשר האם ניתן להזריק מנגון בבטן ?
פורים שמח לכולכן

תשובות

אני מזריקה לבטן, מרחק שתי אצבעות מהטבור לצד ימין או לצד שמאל (לא מתחת, כי זה עושה לי גירודים מטורפים). אני עושה את זה כבר שנה לסירוגין. יש אסכולה שלמה של אחיות, שטוענות שאסור להזריק לבטן, כי זה עושה ציסטות לא נעימות. אני מזריקה לבטן. לגבי הגסטון, זו תמיכה שמקבלים אחרי הביוץ כדי לחזק את ההורמון התומך הריון שמופרש בתקופה זו. אני קיבלתי בזמנו, כשהייתי בהריון, גסטון בגלל דימומים שהופיעו בשבוע 6. מקווה שעזרתי בהצלחה לך וכולן!!!

Big Mama 1

New member
גילגולה, ../images/Emo152.gif../images/Emo151.gif../images/Emo68.gif

פורים שמח גם לך יקירתי. אם את גילגולה האחת של הצ'אט אז למה לא רואים אותך בצ'אט אצלנו? אה? גסטון הן זריקות פרוגסטרון לתמיכה, כמו האורוגיסטן, הפנינים המהוללות. בדרך כלל לא מקבלי אחרי הזרעות, אבל זה תלוי ברופא. אפשר להזריק מנוגון בבטן, במזרק שמתאים להזרקה תת-עורית. אצלי זה כאב יותר מהזרקה בשריר וגם השאיר אדמומיות ונפיחות.

למעלה