שאלה דחופה

יולי 154

New member
../images/Emo124.gif סנונית- יש חדשות?

הי סנוני היום זה היום הגדול, יום בדיקת בטא, נכון? אז יש חדש? את כבר יודעת? עדכני בבקשה!

סנונית 1

New member
שאלה דחופה ../images/Emo53.gif

לפני 14 יום עשיתי הזרעה. במשך כל השבוע כמעט ורק בלילות כאבי מחזור חזקים, היום היו גם כאבי מחזור בצהריים שחלפו, נחתי והם עברו ואין מחזור. בטיפולים הקודמים שכשלו קיבלתי מיד בבוקר או בצהריים כמו שעון אחרי 12 יום אבל הפעם קיבלתי כוריגון לתמיכה אז הייתי צריכה לספור 14 יום. אז מה קורה פה בטיפולים המחזור לא אמור להיות מדוייק? (הרופא אמר לחכות עד שבת ואם אני לא מקבלת לעשות בדיקה ביתית). מה קורה כאן לדעתכן? חייבת חייבת עזרה עכשיו אני כבר באמת מטפסת על הקירות. תודה.

טאיה1

New member
לא יודעת מה לענות לך, רק רציתי

לחזק את ידיך בהמתנה מורטת העצבים הזו.
בעצם, אני נזכרת שקראתי כי ההשפעה של הכוריגון עוברת תוך 12 ימים, ואפשר לעשות בדיקת הריון אמינה. שיהיו לך רק בשורות טובות

יולי 154

New member
למה לא לבדוק היום?

הרופא שלי תמיד אומר 14 יום מההזרעה (הביוץ) לעשות בטא לא יודעת למה את צריכה לחכות יותר. מציעה לך לעשות בדיקה, דם כבר אי אפשר כי שישי שבת, אבל אולי בדיקה ביתית (עדיף מחר בבוקר) בהצלחה!

שירן55

New member
טוב שאת מעדכנת, כבר דאגתי ../images/Emo8.gif

צריך ים של סבלנות.....חכי עד שבת וכולנו נתפלל לשני קווים. כאבי מחזור?? כאבים כאלה יכולים להיות גם מהשתרשות....בהצלחה
ולא לשכוח לעדכן...

פּוֹנְג

New member
לבדוק היום (כבר מאוחר היום)

אז אולי יש איזה שהוא מקום שאפשר בו לבדוק מחר? רמת מרפא (אם את ממכבי...) אולי...? מה שכן, מחזור מאחר זה בדרך כלל סימן טוב. מחזיקה לך אצבעות.

בולה101

New member
בתקווה שתראי מחר שני קווים../images/Emo13.gif

רוצי לקנות כבר היום ערכה ביתית ותבדקי מחר על הבוקר. אחרי שתראי 2 קווים רוצי לספר לנו. מחזיקה לך

בולה101

New member
../images/Emo124.gifומה עם namnush 11 ????

גם אצלה היום זה היום עידכון ובהצלחה

סנונית מה פה קורה פה? לא כ"כ

הבנתי... עשית בדיקה ביתית או בטא? ומה יצא שלילי,הב.הביתית? כמה ימים את מההחזרה? בכל אופן מחזיקה לך אצבעות אם לא הפעם,אז לפעם הבאה שיהיה חיובי אמןןןן.

סנונית 1

New member
אני 14 יום מההזרעה

ועשיתי בדיקה ביתית בערב שיצאה שלילית האם זה סופי? כבר יוצאת מדעתי. עד כמה שהבנתי ומניסיון של שני טיפולים כושלים קיבלתי בדיוק בזמן בלי תמיכה של כוריגון אחרי 12 יום הפעם עם תמיכה של כוריגון חיכיתי 14 יום וכלום. האם עשיתי את הבדיקה מוקדם מדיי? בערב מדיי? האם בטיפולי פוריות הכל לא מתוזמן? האם לא אמורים להיות איחורים? רישמית אני 23 דקות באיחור. אם מישהי תוכל לענות לי אודה לה מאוד.

נרי כ

New member
צריך לספור 12 יום מהכוריגון האחרון

סנונית יקרה, אבל נדמה לי שבכל מקרה זה שלילי, כי הכוריגון, אם כבר, מרמה לכיוון השני: נותן תשובה חיובית כשבעצם אין הריון. הלוואי שאני טועה, ובכל מקרה אני אצטט את נועם: "היום הראשון של המחזור הוא היום הראשון של ההריון", ככה זה הולך? אינשאללה.

טאיה1

New member
סנוניתי- אני מקווה שהתוצאה עוד

תתהפך. כל עוד המחזור לא מגיע, זה סימן טוב.

למעלה