שאלה דחופה

אמא1

New member
שאלה דחופה../images/Emo53.gif

ערב טוב, אבי חולה סכרת. לפני מס´ ימים קרתה לו תאונה, הוא נפצע באצבעות רגלו, שברים, תפרים... היה מאושפז בבי"ח. היום שוחרר והסבירו לו שבאצבע אחת שהיתה תפורה ושבורה נוצר נמק קטן. שלחו אותו לביתו עם טיפול אנטיביוטי והציעו לו לגשת לפלסטיקאי כדי שימליץ על המשך טיפול כריתת האזור של כרית האצבע, כריתה חלקית של האצבע, או כריתת כל האצבע ועכשיו השאלות שלי: א. חברה אמרה לי שבמהלך החודש האחרון היתה כתבה בידיעות אחרונות על כריתות לסוכרתיים שלא לצורך שיכלו להמנע ע"י טיפול ארוך והרופאים העדיפו לסיים בזריזות ולכן המליצו על כריתה בכתבה פורסמו שמות שני רופאים היחידים בארץ שמטפלים במסירות בפצעים שרופאים אחרים ממליצים על כריתה, והם מצילים מכריתה. האם ידועים לכם שמות הרופאים שצויינו בכתבה? ב. האם זה נכון שבד"כ כשמתחילים בכריתה קטנה המצב עלול להחמיר לכריתה גדולה יותר ויותר? = הרי ישנו שוב מצב של החלמה אחרי כריתה שיכול להיות בעייתי. אני אודה על כל אינפורמציה שתוכלו לתת לי בנושא. תודה, אירית

slightly

New member
אם אינני טועה

היו אלה ד"ר ליפו וד"ר שורקי. (ראיתי בזמנו התיחסות לנושא בפורום אחר). לצערי, אין לי את הכתבה, כך שלא יכולה להיות בטוחה. בקשר לכריתה - מבטיחה לברר לך בהקדם.

אמא1

New member
ל-slightly ודובדבן../images/Emo24.gif

כעסתן על ה"מכביסט..." משום שהוא כתב תשובה לא מעמיקה וגם ביקש שנכתוב לו תודה. אני קראתי את הודעתו כנראה באינטונאציה אחרת. לדעתי הוא בחור צעיר שרצה לעזור והוסיף מימד של קריצה להודעתו. טיפה הומור. נכון שאם הייתי גם מאד צעירה אולי הייתי מסתפקת בתשובתו ובכך יכול היה להגרם נזק. וכנראה שעל כך כעסתן, אבל בכל זאת, הוא הקדיש מזמנו וכתב תשובה. תודה לכן על התיחסותכן

למעלה