שאלה דחופה... קצת באיזו שעה מתחילה ההופעה ברדיו?! אני ב- 102 ואין שם שום רמז לכך!
M Music Fan New member 31/1/04 #1 שאלה דחופה... קצת באיזו שעה מתחילה ההופעה ברדיו?! אני ב- 102 ואין שם שום רמז לכך!
ב בובה יקרה מידי New member 31/1/04 #3 גם אני שמתי לב לזה. דיברתי עם נדבוש הוא אמר שיש... נראה מה יהיה.... הוא אמר שפיק עוד לא עלו...אני חושבת שזה כן ישודר.. *לחוצה מאוד!* אבל בנתיים יש מוזיקה טובה...("היום יומולדת...")
גם אני שמתי לב לזה. דיברתי עם נדבוש הוא אמר שיש... נראה מה יהיה.... הוא אמר שפיק עוד לא עלו...אני חושבת שזה כן ישודר.. *לחוצה מאוד!* אבל בנתיים יש מוזיקה טובה...("היום יומולדת...")
ר רומי הראשונה New member 31/1/04 #5 אני שומעת את השירים האלה ומשתגעת... איפה עברי?! פופ עושה לי רעע..
M Music Fan New member 31/1/04 #7 לאאאאאאאאאאאאאאאאא לא מספיק הכישלון שלי ביום רביעי, עכשיו גם זה. איפה ההופעה של עברי, איפה?!
P Principesa Reut New member 31/1/04 #9 אתם בטוחים שלא היה../images/Emo35.gif כי בהופעה עברי הודה ל102 שמשמיעים את ההופעה... וגם על הפוסטר של ההופעה רשום שזה ישודר...
אתם בטוחים שלא היה../images/Emo35.gif כי בהופעה עברי הודה ל102 שמשמיעים את ההופעה... וגם על הפוסטר של ההופעה רשום שזה ישודר...