שאלה דחופה לכל מי שיכול לעזור

שאלה דחופה לכל מי שיכול לעזור

בני סובל מנזלת כרונית מלידה,בהמלצת רופאת א.א.ג עבר ניתוח יישור מחיצות אף וכונכיות ואמור היה להשתחרר לאחר אשפוז יום, איכשהו הניתוח הסתבך והשפזו אותו מפני שהוא הקיא דליים של דם כמה דקות לאחר שהוציאו אותו מחדר ניתוח ואף אחד לא היה מוכן להודות שמהלך הניתוח לא עבר באופן תקין מפני שמדובר ברשלנות רפאוית. לאחר 4 ימי עינויים של חום גבוה והקאות דם שוחרר בני הביתה ובבית חולים לא רצו למסור לי כל מידע על מהלך הניתוח ובנוסף מנעו ממני לעיין בתיק הרפואי שלו. אני רוצה לציין שתוך כדי השגחה על בני גם אני שברתי את מסרק רגל ימין במחלקת א.א.ג ויש ברשותי מסמך מהמיון שמאשר את זה. לאחר כשבוע שבני היה בבית והתקשה לנשום והתלונן שמשהו מפריע לו לנשום ואז גילינו חוט מתחבושת שמבצבצת מתוק האף וחשבנו שכניראה זה נדבק לו בקבות דימומים,קבעתי לו תור בבית חולים וכשהגענו לשם נודע לנו שזה לא לא חוט והם השאירו טמפון שחדר עמוק לתוך תעלה של האף מפני שהם החליפו לא תחבושות ללא סוף בגלל הדימום הכבד שלא רצה להיפסק ומה שגם כשבני השתחרר הרופאים בדקו בצורה יסודית שלא יהיה טעויות נוספות וגם לא עלו על זה. גם בנוגע לזה ביקשתי ממנהל מחלקה לתת לי אישור בכתב לגבי הרשלנות הרפואית לאחר הייסורים שבני עבר בעקבות הניתוח וכל מהלך הטיפול בבני היה בצורה מאוד רשלנית וזה יכול היה לפתח לו זיהומים פנימיים אם אנחנו לא היינו ערנייםוהדאגה שלהם זה רק להשתיק את העניין,המנהל מחלקה הסכים לתת לי את האישור. כיום לאחר הניתוח בני סובל כפליים מלפני הניתוח והם ממליצים על ניתוח נוסף שבני לא מעוניין לשמוע לאחר לטראומה שהוא עבר בעקבות הניתוח. הייתי רוצה לדעת אם מותר להם להסתיר ממני את התיק הרפואי של מהלך הניתוח וממצאיו ואם יש לי מספיק על מנת לתבוע את בית החולים,גם לגבי הרגל ששברתי בתוך המחלקה. אשמח לשמוע את הדעות של כל המבין בדבר. תודה לכולם.

צריך יעוץ משפטי אמתי

להערכתי, צריך כאן יעוץ משפטי אמתי כולל עיון במסמכים של הניתוח על מנת לוודא אם היתה רשלנות במהלך ביצוע הניתוח ותקופת המעקב אחריו. לגבי הרגל - צריך להוכיח כי השבר קרה עקב רשלנות בית החולים: באילו נסיבות זה קרה?

טוב ותודה על התגובה המהירה../images/Emo23.gif

אני שברתי את הרגל במהלך שמירה על הבן בית חולים,רצתי לתפוס את ידיו כי הוא היה אם חום גבוה וללא הכרה והתכוון למשוך את התחבושותונתקלתי בקורסה אם רגלי ברזל,ובמהלך יממה למרות שראו שבכל המחלקה אני קופצת על רגל אחת על מנת לבקש שמישהו יבוא לראות אם ירד לבני החום ומה המצב שלו,אף אחד לא עשה כלום בנושא גם אחרי שסיפרתי להם עד שמשפחתי הגיע וצעקה למה אף אחד לא לקח אותי למיון לראות מה קורה ורק לאחר מכן הם עשו לי טובה שלקחו אותי לבדיקה במיון ושם התברר ששברתי את מסרק רגל ימין . למרות שסיפרתי לרופא איך זה קרה הוא לא רשם במסמך רק לאחר שיכולתי מעט לדרוך על הרגל נסעתי לשם והבאתי אישור ממחלקת א.א.ג שזה קרה לי במחלקה והכרחתי במיון לרשום במסמך הרפואי של המיון. תודה ושולחת לך

למעלה