שאלה דחופה לגברים!!!!!!!!!!!!!!!

מסתורי37

New member
שאלה דחופה לגברים!!!!!!!!!!!!!!!

קיבלתי הזמנה למישפט פלילי שהמדינה תובעת אותי לגבי תלונת שווא של אישתי מלפני 8 חודשים במישטרה על אלימות ,ומאז אנו פרודים ובהליכי גירושים מכוערים. (המישפט בחודש הבא) האישום הוא תקיפה חבלנית בנסיבות מחמירות. השאלות הן: 1.האם אני צריך יצוג של עו"ד פלילי בענין או שאני יוכל ליצג את עצמי ? (עלות עו"ד בעניין כ- 2500-3000 $) 2.אני נהג רכב ציבורי האם זה יפגע לי ברישיון הנהיגה הציבורי? 3. האם מישהוא מכם נישפט על עברה כזו ויכול לתת לי פרטיים בעניין? יש לציין שבחקירת מישטרה לא הודתי בכלום והאישה צירפה אישורי טיפול בבת -חולים כביכול על אלימות פיזית אחרי התלונה במישטרה. תודה מראש על התשובות.

איש שטח

New member
רצית עצה רשום את סעיף האישום

בכל מנוע חיפוש שתרצה ,תיקרא את התשובות שתקבל וכך תוכל להחליט האם אתה צריך יצוג של עורך דין פלילי . המלצה שלי אתה צריך , משפט פלילי שונה ממשפט אזרחי ובודאי שונה ממשפט בבית המשפט לעיניני משפחה . בהצלחה .

Kטלנית

New member
סיוע משפטי ... אבל בזריזות ../images/Emo70.gif

לא גבר ש'בעת לך ובכל זאת עונה לך....
אתה זקוק לעו"ד ודחוף
לך לסיוע משפטי תבוא ערוך עם כל המסמכים הקרטריונים נמצאים באתר אפשר אפילו את הטופס מילוי להשיג מהאינטרנט שיהיה לך הכל
ממש הכל
בקבלה היא תגיד לך שישלחו תשובה תהיה עקשן ותגיד שזה דחוף ואתה חייב היום אחרי ויכוחון היא תתן לך לגשת לעו"ד שאחראי על הנושא תתעקש שיאשר לך את זה על המקום הכל תלוי בכך שלא יהיה חסר שום מסמך
הוא כבר יענה לך בצורה מקצועית ויתיר לך את הספקות ותקבל תשובות ענינייות "לך תתיר את הספקות" בהצלחה.... מוזר שדווקא אני עונה על זה ... סגירת מעגל שכזאת.... לעצמי...

../images/Emo45.gif../images/Emo206.gif

אבל
עו"ד לדעתי אפילו לא לחכות לסיוע המשפטי, זה לוקח זמן (
Kטלנית) שיהיה
אהההה ותעשה לעצמך טובה... תשנה את החתימה שלך
תמיד נישאר כזה רק בגדר
כן?

Kטלנית

New member
../images/Emo45.gif העיקר שילך לו...

אני הבנתי מחברה שלה לא היה בעיה ובאותו היום היא קיבלה עו"ד אבל אם את אומרת... מי אני??
העיקר שיסתדר לו ויקבל את היצוג הנכון... ושלרגע לא יחשוב להציג את עצמו ......

SIRI41

New member
לדעתי, תנסה קודם כל

לקחת עו"ד מהסניגוריה הציבורית, תפנה אליהם, והם יחזרו אליך עד כמה שאני יודעת שבועיים לערך ויבקשו שתצרף את האישורים המעידים על היכולת הכלכלית שלך. תכין לך עדי אופי, לאחר שהשופט/ת יתנו את פסק הדין נניח ויחליטו שאתה אשם, אז עדי האופי יכולים לגרום לכך שלא תורשע . לענין זה שזה יפגע בך, זה עלול לפגוע בך כן. לדעתי כדאי לך עו"ד , שופטים מסתכלים על זה במהלך הדיון, אם לא לקחת, סימן שאתה מקל ראש בדיון הכביכול פלילי הזה.

NADAV341

New member
אתה לא צריך להיות לחוץ.

תגיע לדיון בבית משפט לבד ותראה לאן נושבת הרוח. ואחרי הדיון הראשון תראה מה לעשות בבתי משפט בישראל הכל הולך לאט לא צריך למהר. בהצלחה

../images/Emo5.gifלבד../images/Emo35.gif

אתה היית עושה את זה לבד
לא הייתי מייעצת לו לעשות משהו, שאני לא הייתי עושה קח את כתב התביעה ולך להתייעץ עם עו"ד

עו"ד דחוף

קח עו"ד דחוף חבל שהגעתם למצב הזה במידה והרמת יד עשית טעות חמורה באלימות לא פותרים בעיות . המצב כיום הוא שהתלונה נמצאת בידי המדינה ואישתך לא יכולה לבטל זאת. עליכם לנסות לשכנע תשופט שאתם נפרדים ומה שהיה היה וכיום המצב שונה חבל לשיציינו לך עבר פלילי בכל מיני מקומות על יחסים עכורים בינך לבין בחורה שחיית איתה ואהבת אותה. לגבי העבודה זה לא אמור להפריע לך. בהצלחה

למעלה