שאלה דחופה לבנות!!!

קושקה

New member
שאלה דחופה לבנות!!!

שלום לבנות! אתמול עשיתי בדיקה אחרי הIVF השישי שלי ובטא יצא 57. רופא שלי אמר לי להמשיך עם גסטון וגם להוסיף פרוגינובה. מה שמטריד אותי - יש לי מידי פעם הפרשות חומות, אומנם חלשות אבל אני כבר חרדה מכל דבר. האם זה בסדר או לא? אמרו לי לבוא לבדיקה רק ביום ראשון, אולי כדאי ללכת מחר כבר? תודה לכולן!!!

קודם כל מזל טוב ../images/Emo57.gif ובהצלחה

מקווה שההפרשות זה כלום מאחלת לך הכפלה בריאה והמשך הריון תקין ובריא

טייני1

New member
אני מכירה לפחות הפרשה חומה אחת

שהיום היא ילדה מקסימה ביותר
תשמרי על אופטימיות, ולהכפלת הבטא, אמן!

Big Mama 1

New member
קושקה! ככה מודיעים על בטא? ../images/Emo57.gif

חיפוש מהיר בפורום יגלה לך כמה וכמה בנות שזה קרה להם וטפו טפו טפו הכול בסדר. זה טבעי ותקין ומ-ל-ח-י-ץ!!! שיעלה ויכפיל ויבעט ויגדל לתפארת מדינת ישראל

העין ה 3

New member
הפרשות חומות חלשות מדי פעם

זה תקין לחלוטין. אל תילחצי, וחכי ליום ראשון. ברוב המקומות בכלל לא מבצעים בדיקות בטא ביום שישי.

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif קולולולולו

ככה מגניבים הודעת הריון? הפרשות חומות הן תופעה שקיימת ולא מסכנת את ההריון. הן יכולות להעיד על רמת פרוגסטרון נמוכה, לכן תקבלי תמיכה. שיעלה ויכפיל, ישלש ויפעם ויבעט לך בבטן תשעה חודשים. שיהיה לך הריון ארוך ובריא ולידה קלה, שהילד הבא יבוא רק מאהבה
. עשינו
על IVF שישי, וגם
טירוויאלי על הכתמות חומות
. נועם

צוקה1

New member
קושקה זה נראה הדבר האמיתי

אז המון מעל טוב והמשך עליה בטא תקינה והריון תקין ובכלל. איזה בשורה נהדרת .שימרי על עצמך. כן ירבו וידבקו חברות הפורום צוקה

קושקה

New member
בנות, תעזרו, אני משתגעת כאן!

בנות, אני משתגעת, ביום רביעי היה לי בטא 57, היום בבוקר נסעתי לעשות בדיקה נוספת וכשחזרתי הביתה מבית חולים גיליתי שיש לי דימום ענקי, פשוט דימום של המחזור!!!זה כבר נמשך כמה שעות ולא נפסק. לפני חצי שעה התקשרו אליי ואומרו שיש לי בטא 184! אני לא מבינה כלום, אני נורא פוחדת מהדימום הזה וכאבי בטן כי זה נראה לי ממש כמו מחזור! האם מישהי מכירה תופעה כזאת??? רופא שלי רגוע כמו פני הים ביום קיצי, אמר לע לעלות מינון של גסטון, לבוא ביום שני לעוד בדיקה ולהירגע, שהדימום צריך להפסק בקרוב. אבל איך אני ארגע אם יש לי דליפה רצינית? בבקשה, תעזור לי! תודה לכולם וחג פורים שמח!!!!

TWEETY =^.^=

New member
זה בהחלט יכול להיות בגלל השתרשות

תנוחי, תשתי המון לפחות עד ליום שני, כי מעבר לזה אין לך הרבה מה לעשות. חג שמייחחחח והמון מזל טוב

קודם כל, תירגעי

תנסי לשמור על אופטימיות, למלא אחר הוראות הרופא, לנוח לנוח לנוח לנוח ושוב לנוח (כן, ממש לשכב וכמה שפחות לעשות דברים בבית), ואינשאללה, שיהיו לנו בשורות טובות בשבוע הבא!!!

נועם@בת

New member
אין לך ברירה אלא להרגע ../images/Emo24.gif

צריך להמשיך לעקוב אחרי הבטא ולחכות שהפרוגסטרון ידביק את הרירית למקום. בעוד שבוע יראו שק הריון ואז תוכלי להרגע
. מחזיקה לך אצבעות לתינוק מושלם
פורים שמח
נועם

מם 1971

New member
../images/Emo57.gif המון מזל טוב../images/Emo57.gif

מקווה שהכל יהיה בסדר. מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם ומחזיקה
להריון משמים ומושלם

למעלה