שאלה דחופה!!<<==חדשה

שאלה דחופה!!<<==חדשה

רכשתי מחשב נייד של דל אמרו לי שהוא מעולה :דגם D400 ששוקל קילו וחצי בלבד אמרו לי שזה מחשב אליפות ויש בו הכל! יש לי 2 בעיות מרכזיות כרגע!! איך הולך האינטרנט??אני לא יכולה לגלוש בחוץ?כי בבית יש לי חיבור אז אני צריכה לעשות עוד חיבור ?אגב זה מגיע אם כרטיס רשת אלחוטי אז איך זה הולך?אמרו לי שלא צריך חיבור לאינטנרט לשלם אם יש לי 1 כי זה קולט הייתכןן? ולגבי מצלמה לנייד אני מחפשת במחיר סביר א]שר למצוא משהו טוב??ומה אתם אומרים על המחשב שרכשתי אמרו לי שקשה למצוא כאלה קלים וטובים?הייתכן? אשמח לתשובות מהירות... ??מסרים?.... אני דיי חדשה בתחום אז אם אפשר עזרה בבקשה.?!?!?

bar666xp

New member
דחפתי ../images/Emo3.gif נו זה עזר

א. בבקשה להימנע ממלים כמו דחוף כלום לא דחוף!!! ב. לעיניין... כדי שיהיה לך בבית רשת אלחטית צריך שיהיה נתב אלחוטי. לגבי הפעלת כרטיס הרשת האלחוטי יש שילוב מקשים אן מטג WI-FI/WIRELESS... מופיע במדריך למשתמש. מומלץ לקרוא במאמרי/קישורי הפורום וגם בפורום 20 {רשתות ופס רחב} לגבי רשת אלחוטית וביכלל... את המדריך למשתמש האם לא קיבלת בצורת חוברת {סביר שלא} צריך להיות קובץ PDF בדיסק הקשיח.. אם לא מצאת שם כנסי לאתר היצרן {דל} לפי הדגם/סידרה שלך יהיה שם גם את המדריך. אם לא תמצאי תשובה למשהו במקורות לעיל תשאלי שוב ספציפית/נקודתית לגבי מה שלא מצאת תשובה.

למעלה