../images/Emo26.gif
קודם כל משהו בקשר למילה "דחוף" ואחר כל התשובה רציתי להדגיש בתור התחלה שהעובדה שרושמים הרבה פעמים "דחוף" וכו´, אינה גורמת לאף אחד למהר יותר. למען האמת זה מציק ומרגיז וגורם לאנשים לחשוב פעמיים האם לענות או לא. ואם זה באמת דחוף? לדעתי האישית, אם זה באמת דחוף ניתן לרשום סיבה. אנשים רבים רושמים דברים כאלה: "אני חייב את השם של השחקן ששיחק את האגריד בהארי פוטר דחוווווף דחוף דחוף. זה עניין של חיים ומוות, בבקשה אני חייב את זה דחוווף" (הגזמתי קצת בכוונה). כעת, השם של האגריד כמו גם כניסה לצ´אט לא נשמעים כלל כמו משהו שלא יוכל לחכות, ושהוא דחוף. ומנסיון אנשים משתמשים במילה דחוף למרות שמדובר במשהו שבד"כ יכול להמתין זמן מה ולא יקרה שום דבר כתוצאה מכך. אם היו רושמים "בבקשה, אני צריך את השם של השחקן שמשחק את האגריד כמה שיותר מהר, כי אחרת אני אפסיד 100 ש"ח בהתערבות". אז יש סיבה, ואז זה נותן גם מוטיבציה לעזור כמה שיותר מהר...(פגע כתב את זה לא מזמן ואני מסכים אם כן מילה) ובקשר לבעיה עצמה: האם זה קורה רק בתפוז או בכלל האתרים? אם בכלל האתרים הפני את שאלתך לפורום התמיכה הטכנית (71) ניראה לי שבכל מקרה, מחיקת קוקיז תעזור