שאלה דחופההה!!!

שאלה דחופההה!!!

אז ככה חבר'ס אני עדיין בתקופת ליווי ונהגתי עם אבא שלי מת"א לחיפה היום ו.. נסעתי סבבה על 100 100 ומשהו קמ"ש בכביש החוף למשלא מעודכן מותר 90 באיזור עתלית -/+ הייתי ניידת עכשיו לא בראיתי אותה... ובדיוק אבא שלי הזהיר אותי אז הורדתי מהירות ל95 -/+ אולי 100 גג נסעתי לפני נסעו 2 מכוניות והאטו גם אז כמובן שהאטתי פתאום הייתה ניידת עם אקדח ... והשוטר לא! עם דגש לא עצר אותי האם יש אפשרות לקבל דו"ח או שנסעתי בגדר המותר ולכן זה בסדר? האם אם השוטר מצלם אח"כ צריך להגיע הדוח או של השוטר צריך לעצור ולתת דו"ח איך זה הולך תודה מראש...

adidas88

New member
אמממ

100 זה בגדר המותר....כי האקדח מהירות מפקשש לפעמים בגדר ה10 קמ"ש...

השאלה שלי היא אחרת...

האם בגלל שהשוטר לא עצר אותי נחשב שנהגתי בסדר ואין סיכוי שאקבל דו"ח?

adidas88

New member
לא יודעת

אנ ייודעת שבמצלמת מהירות זה נשלח אליך הביתה אבל בקשר לליזר של שוטר אני לא רוצה סתם להגיד לך תחכה למומחים

almogas

New member
אתה לא תקבל..

הוא צריך לעצור אותך בצד ולתת לך דוח

Superdror

New member
אם מדובר באקדח הלייזר...

בשמו השני - ממל"ז, אזי , השוטר צריך לעצור אותך ולתת לך את הדו"ח במקום. לא קיבלת כלום, סע לשלום והייה רגוע.

אכן אקדח לייזר היה , ממל"ז

תודה רבה הקלת עליי מאוד נצל"ש מה הפרוש של רשאי התיבות ממל"ז? בנוסף מצלמת מהירות יש מהירות ממנה היא מצלמת מהי? תודה בראש

Superdror

New member
מד מהירות לייזר.

יש מצלמות המותקנות על עמודים לצד הדרך ומצלמות את הרכב, על התמונה נרשמים כל נתוני הנסיעה - מהירות וכו'. ישנן מצלמות שעושות את אותה העבודה המותקנות על ניידות. מותקנות מקדימה על הטמבון.

למעלה