שאלה דחופהההה

KUKA SOLDJA

New member
שאלה דחופהההה

היום היה לי טסט ובצומת מסוימת נתתי זכות קדימה לצד ימין כשלא הייתי צריך והטסטר שאל אותי למי אני צריך לתת זכות קדימה ועניתי לו תשובה לא נכונה אבל חוצמזה הכל הלך סבבה. מה הסיכויים שעברתי?

50%/50%

אתה מבין שאכן עשית טעות וטעות שהיא במתן זכות קדימה במקרה זה כמו שהבנתי שלא לצורך - מתפרש הדבר בדר"כ כהפרעה לתנועה או אי הבנת זכויות הקדימה בצמתים ככה שיש לו על מה להכשיל אותך אבל מנסיון הכל פתוח אם נהגת ברמה טובה מאוד והבגנת ביצויים מרשימים בנהיגה ובעיקר בכל עניין זכויות הקדימה (לאור הטעות) אולי יש סיכוי כי הבוחן "ישכח" לך את העניין.... בהצלחה

KUKA SOLDJA

New member
הצומת הייתה דיי ריקה

חוץ ממני ומהאוטו שבא לי מימין שנתתי לו זכות קדימה.....ולא נראה לי שהוא ישכח למה הוא היה ציני ומניאק.

מה הקשר?

אז מה אם הצומת ריקה אם אתה נוסע ב 3 לפנות בוקר אתה לא עוצר בעצור או באור אדום כי הכביש ריק? חוק זה חוק והסדרי תנועה נועדו כדי לבצע אותם בשוטף ולא רק אם ורק בגלל עשית טעות אולי לא חמורה כל כך ובמקרה הזה לא הפריע כל כך אבל זו עדיין טעות שסותרת את מה שלמדת ומה שאתה נבחנת עליו זה לא אומר שלא עברת עדיין ואני מקווה בשבלך שכן עברת אבל תדע שיש סיכוי שגם לא עבר יכול להיות כאן שוב כמו שאמרתי 50% / 50% בהצלחה שוב

כן ... ולא

זכות קדימה לרכב הבא מימין רק בצומת "ערום" ללא תמרורים בצומת שבו יש תמרור ז"ק או עצור לזרוע הימנית של הצומת אין צורך לתת ז"ק לרכב הבא מימין ההפך הוא הנכון במקרה זה רכב הבא מימין נותן לך ז"ק שים לב כי תמרור זכות קדימה ותמרור עצור שונים בצורתם משאר התמרורים בלוח התמרורים (משולש שעומד על הקודקוד ומתומן אין עוד תמרורים בצורה זו) וזה בכדי שיהיה אפשר לזהות אותם גם מאחור וכך אפשר לדעת אם הרכב בזרוע האחר של הצומת צריך לתת לנו זכות או שהצומת "ערום" ולא מתומרר

עידוק

New member
אה.. אוקי ../images/Emo13.gif

את זה ידעתי
אבל תודה רבה על התשובה המפורטת בכל מקרה
עידו

למעלה